Despre 2016

Nu a fost un an care îmi permite să mă laud, dar nici un an foarte rău. Per total, s-au născut niște idei și niște colaborări interesante în acest an, lucruri care vor face din anul 2017 un an mai prosper, mai bun, mai bogat în realizări. Sper să reușesc să ridic niște proiecte, dar și să-mi fac mai mult timp pentru blog. Știu că l-am neglijat, știu că am fost prea comercial, dar nicio acțiune nu este nemotivată. O să revenim la un curs normal în următorul an, vor apărea foarte multe postări decente și foarte bune, fără caracter comercial, articole venite din plăcerea de a scrie și din plăcerea de a fi citit.

Momentan lucrez la un plan de bătaie pentru că-mi doresc foarte multe de la noul an. Mie mereu mi-au plăcut începuturile, mereu mi-a plăcut să plec de jos, să pornesc de la stagiul de idee și să aduc un proiect pe picioare, dar nu am tras niciodată atât de tare încât să-l duc în punctul în care să fiu cu adevărat mândru de el. Cam asta aș vrea să schimb în următorul an. Sunt foarte activ în online pe mai multe fronturi, unele neștiute de voi, altele cunoscute, doar că nu știți că stau eu în spatele lor.

Vreau să revin și pe alte bloguri, să comentez, să-mi reiau viața de blogger din toate punctele de vedere. O să îmi ia ceva timp să mă re-obișnuiesc, dar o să fac asta pentru că-mi este foarte dor de tot ce înseamnă blog. Trebuie să ajung cumva la un echilibru între blogging și restul proiectelor la care muncesc.

La mulți ani tuturor! Să ne citim cu bine în noul an!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.