Depozitarea cerealelor in silozuri, o solutie salvatoare pentru agricultori

Cerealele sunt principalele culturi pe care le vom regasi pe teritoriul terenurilor arabile. In topul celor mai mari producatori din Uniunea Europeana, Romania si-a castigat locul sau bine-meritat in anul 2017, respectiv locul 6. O productie impresionanta de 24 de milioane de tone de cereale a fost obinuta pe o suprafata de peste 5 milioane de hectare.

Succesul afacerilor in domeniul cerealelor nu se rezuma doar la munca campului, ci este o constanta a fiecarei etape. Depozitarea cerealelor in silozuri este considerata ca fiind solutia salvatoare pentru agricultorii care au inteles pe deplin business-ul in prezent.

O recolta calitativa este o recolta care va aduce bani si care va atrage clienti. De calitatea cerealelor depinde bunul mers al intregii afaceri. Nu veti putea prospera in lipsa unui loc stabil pe piata cerealelor. Randamentul ridicat al productiei va atrage in permanenta noi clienti si va va ajuta sa va dezvoltati.

Gama diversificata de silozuri pe care o punem la dispozitie este exact ceea ce ii lipseste unui agricultor pentru a se face recunoscut. Deteriorarea productiei dupa ce aceasta a fost recoltata este un semn de intrebare pe care foarte multi antreprenori in domeniu si-l pun. Problema se afla in marea majoritate a cazurilor la modul de depozitare al acestora.

Depozitarea: calitate transformata prin intermediul silozurilor

Solutia salvatoare pentru agricultori vine din partea noastra – silozurile pentru cereale. Realizate intocmai pentru a aduce un plus de valoare fiecarei afaceri in domeniul agricol, silozurile au devenit extrem de apreciate dupa ce si-au demonstrat utilitatea.

Pastrarea recoltei la aceeasi calitate de dinaintea transportarii de pe camp este idealul la care viseaza orice agricultor. Silozurile sunt proiectate fix pe nevoile si dorintele clientilor pentru a spori plusul cu care vine in intampinarea acestora. Bineinteles ca din astfel de silozuri, nu doar antreprenorii sunt cei care vor fi satisfacuti pe deplin, ci si consumatorii.

Noile tehnologii de proiectare ne-au permis sa aducem in atentia dumneavoastra cele mai inovative modele de silozuri. In conformitate cu cele mai inalte standarde in vigoare, folosim materiale de o inalta calitate pentru ca fiecare client sa se bucure de cea mai buna investitie pentru afacerea sa.

Un aspect nou cu care vine la pachet aceasta tehnologie a silozurilor este gama de ondulare de 104 mm care va evita granulatiile ramase in timpul proceselor de descarcare a cerealelor. Productia va fi in mod cert diferita fata de toate cele anterioare, avand o calitate net superioara.

Exista mai multe tipuri de silozuri in portofoliul nostru pe care le puteti achizitiona. In functie de preferintele si de nevoile pe care le aveti pentru afacerea dumneavoastra puteti alege produsul optim:

  • Silozuri cu fund plat

Pe intreaga perioada a depozitarii cerealelor, deschiderea portii nu este permisa, ceea ce conduce la o siguranta crescuta in exploatarea bateriilor de silozuri. In momentul in care se impune efectuarea intretinerii periodice a silozurilor cu fund plat se va folosi sistemul de descarcare laterala.

  • Silozuri cu fund conic

Acest tip de silozuri este prevazut cu coloane zincate pentru structura de sustinere ceea ce va garanteaza o rezistenta ridicata impotriva presiunii externe. Pentru a facilita montajul unui astfel de siloz, va oferim elemente de ancorare speciale pentru silozurile cu fund conic.

  • Silozuri de incarcare si silozuri de alimentare

Inaltimea standard de la sol a unui astfel de siloz este de 4500 mm, insa la cererea dumneavoastra poate fi adaptata in functie de nevoi. Structura este realizata din profile laminate rigide, construite cu mare atentie din otel galvanizat la cald.

Alegeti parteneri cu experienta pentru depozitarea cerealelor

Portofoliul impresionant de clienti pe care il avem este o certitudine a faptului ca ne facem treaba bine. Fiecare tehnologie pe care o dezvoltam este rezultatul unui studiu amanuntit pentru a pune la dispozitia clientilor ceea ce le este cu adevarat de folos.

Consultanta si asistenta sunt alte caracteristici ale modului in care actionam. Spre exemplu, la achizitia silozurilor de incarcare si a celor de descarcare veti avea o echipa de profesionisti care vor superviza fiecare pas al instalatiei.

Asamblarea corecta este foarte importanta pentru a putea beneficia de toate avantajele silozurilor pentru cereale. De asemenea, va punem la dispozitie si o serie de accesorii pentru silozuri metalice. 

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.