Dependența de blogging

Trec printr-o perioadă de tergiversare, perioadă de care încerc să scap de foarte mult timp, dar niciodată nu am dat dovadă că am voință și nu reușesc să mă țin de scris. Am învățat un lucru în această perioadă. Dacă te oprești din scris, îți pierzi exercițiul și cheful, dar și ideile pentru articole. Un blogger care se oprește din scris pentru o perioadă mai lungă de timp nu mai este blogger.

Blogging-ul nu-ți iese din sânge foarte ușor, dar este o dependență de care poți să scapi dacă nu o întreții. Până acum am tot dat vina pe școală, pe timp, dar de acum nu mai am pe ce da vina, trebuie să pun osul la treabă.

Mi-am citit câteva articole mai vechi în care îi îndemnat pe bloggeri la început de drum să scrie. Practic, asta trebuie să fac și eu acum. Trebuie să o iau de la început. Mulți nu mai revin pe blogul meu pentru că nu mai au ce citi, articole noi apar rar și s-au dezvățat de obiceiul de a accesa acest blog. Eu trebuie să îi reînvăț să revină zilnic pe alexscrie.ro și să distribuie ce scriu.

Nu te opri din scris bloggere, că o să-ți vină foarte greu să te reapuci!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.