Cum să depășești o zi în care nu ți-a ieșit nimic bine

Aveam titlul ăsta salvat printre drafturi, îmi amintesc că l-am salvat după un eveniment la care lucrurile nu au mers așa cum mi-am dorit. Mă bucur că nu am scris pe moment pentru că aș fi greșit, aș fi aruncat niște cuvinte pe care mi-ar fi fost greu să le argumentez și aș fi avut tendința să dau vina pe altcineva, deși nu fac asta prea des. Am organizat și prezentat un eveniment aflat la cea de-a doua ediție, eveniment ce are loc anual. Prima ediție a fost anul trecut, atunci când mi-a venit ideea lui și am vrut să-mi demonstrez că se poate. Și s-a putut!

Să revin la titlu și esența lui, lucrurile nu au mers în direcția în care mi-am dorit și evenimentul nu a fost unul foarte reușit, cel puțin nu din toate punctele de vedere.

Așadar..

Cum depășești o zi în care nu ți-a ieșit nimic bine?

Simplu!

Te relaxezi!

Privești lucrurile bune, încerci să înveți cât mai multe lucruri din acea zi, îți notezi punctele bune, dar mai ales pe cele slabe și te ridici. Nu ai timp să te lași dărâmat de un eșec! Tu ai evoluat, ai fost acolo, ai încercat anumite strategii și nu ți-au ieșit, înseamnă că trebuie să mai lucrezi la asta. Atâta tot!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.