De toamnă..

A venit ușor-ușor frigul. Mi se pare, și am spus și într-un articol interior, că s-a sărit peste toamnă. Toamna este acel anotimp blând în care vremea încă este frumoasă. Anotimpul în care frunzele cad din copaci și pe jos se așterne un frumos covor de frunze uscate (asta sună ca o expresie din compunerile mele din generală).

toamnaO toamnă normală este o toamnă în care nu tremuri de frig, în care nu trebuie să porți foarte multe haine și în care poți purta liniștit un tricou și ceva deasupra. Ei bine, toamna anului 2013 nu este așa, diminețile sunt foarte reci, la fel și nopțile. Centrala deja merge de câteva săptămâni bune și sunt nevoit să mai fac și focul în sobe, dar asta mai rar. Am văzut, și sunt sigur că ați văzut și voi, că în unele județe din România deja s-au înregistrat temperaturi sub 0 grade sau în unele județe din țara noastră au căzut deja primii fulgi de zăpadă. Nu este prea devreme pentru toate astea? Unde este toamna?

Destul cu asta. În ultimul timp am stat și m-am gândit că ar fi bine să-mi schimb puțin garderoba. Asta este cel mai nou target al meu. M-am plictisit de hainele pe care le am și m-am plictisit să port mereu același stil de îmbrăcăminte. Am văzut deja câteva haine, aș vrea să încep să port alt tip de pantaloni (ceva mai strâmți jos, să nu-mi mai stea peste papuc, ci doar pe picior), dar și alte tipuri de tricouri, bluze și hanorace. Cât despre încălțăminte, cred că stau destul de bine la capitolul ăsta. Mă gândeam într-un timp să-mi cumpăr o pereche de teniși AllStar, am văzut că se poartă, dar deja a venit iarna peste noi și nu am când să-i port, rămâne pentru la primăvară. Vreau neapărat adidași originali, nu pentru că-mi place să mă laud cu brand-ul, ci pentru că sunt mult mai rezistenți și nu se rup ca restul papucilor ieftinache.

Aș mai vrea și să mă tund altfel, vreau să încerc ceva nou (nu ceva extravagant), dar și să trec pe la salon pentru a-mi curăța sprâncenele.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.