AlexScrie.Ro
Ioana Anuta

De Pe FaceBook: Ioana Anuța – Diamonds

ioana-anutaAm găsit ceva frumos astăzi pe FaceBook, un videoclip care era share-uit de un prieten. Recunosc că nu o aveam la prieteni sau mă rog, nu îi dădusem like paginii Ioanei, dar niciodată nu este prea târziu. Nu m-am uitat la XFactor pentru că mi se pare o prostie, la fel ca Vocea României și tot ce înseamnă concursuri în România pentru că nimic nu este corect, nu câștigă cine merită, ci mereu se pot spune câstigatorii dinainte pentru că juriul face toată treaba, ei conving publicul să voteze.

Mă rog, intrăm într-o altă discuție, să revenim.. Ioana Anuța este super tare, are o voce extrem de caldă și este foarte frumoasă, nu prea îmi plac fetele cu tunsori scurte, dar ea chiar este frumoasă, îi stă bine, nu ca vedetei pe care nu o suport, Miley Cyrus. O fată se deosebește de un băiat în primul rând prin freză, apoi prin haine și toate alea, părerea mea. Când vezi o fată urâtă, mai băiețoasă, cu freză de băiat, ești băgat de tot în dilemă.

Aștept reacții.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Are o voce foarte frumoasa. Astfel de voci ar trebui sa fie la Vocea Romaniei , nu toti termiantii care zici ca au ceva infipt in …. si urla in prostie .

    • Apai prin cate experiente am treuct eu.. pentru mine rusinea si emotiile is parciuri.Daca imi place de-o fata ii spun verde in fata, cel putin din ultima vreme is mult prea sincer, dar nu inteleg de ce ele rad ).Stii ca-sa imi vina si usor cand spun ceva adevarat, incerc s-o fac in asa fel in cat pentru ea sa para o gluma, insa eu vorbind serios. Si din gluma o dau mereu in serios.De exemplu cand m-am angajat aveam la munca o fata de 25-26 de ani, eu am 21. era simpatica si dulce, am inceput sa intru in vorba cu ea, fiind colega de munca, aveam tot timpul din lume, si mai in gluma mai serios, i-am zis ca-mi place mult de ea si ca ar trebuii sa iesim, ea radea mereu si raspundea cu juma de gura dar cu zambetul pe fata si uitandu-se lung la mine, iar rezultatele glumelor mele sunt urmatoarele. plec dimineata cu ea la munca si vin seara, zilnic, norocul meu ca avem acelasi traseu munca/casa.Acum ramane de vazut ce-mi doresc eu si poate fac urmatorul pas.

    • frumos (de asta l-am aprobat – comentariul), dar ce legatura are asta cu articolul de mai sus?

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.