De Ce Scriu Pe Blog

blogging1Obișnuiesc să mă consult mereu cu un prieten din online despre viitorii pași pe care vreau să-i fac, nu vreau să fac eu greșeli pentru a învăța, vreau să învăț din greșelile altora. Iulian Grecu, pe numele lui, mi-a pus o întrebare căruia vreau să-i scriu răspunsul aici.

De ce scriu?
Scriu pentru că nu pot sta fără să o fac, îmi place să văd pagina asta goală cum se umple ușor-ușor cu gândurile mele, îmi place să îmi văd munca și-mi place să o vadă și alții. Vreau să fiu blogger în adevăratul sens al cuvântului, însă am prea puțină vechime pentru a putea fi catalogat astfel. Scriu pentru a-mi satisface această plăcere în primul rând, scriu pentru că oamenii care scriu, nu sunt niciodată singuri, există cineva care să citească.

Nu mă simt obligat să scriu, numai că a devenit o chestie esențială, ceva ca foamea și setea, pur și simplu îmi place, poate fi definită dar îmi vin prea multe definiții în cap pentru a scrie.

Îmi place să primesc comentarii, să fiu completat și să văd că lumea apreciază ce scriu eu, îmi place să-mi împărtășesc ideile cu publicul cititor și să fiu încurajat, criticat sau completat. Îmi place feedback-ul de orice fel, îmi place să socializez și am găsit în blogging o nouă metodă.

Scriu pentru că-mi place. Trebuie să recunosc însă că am găsit în online și o nouă metodă de a câștiga bani și este ceea ce caut, să fac ceea ce-mi place și să câștig din asta.

Tu de ce scrii pe blog?

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.