De ce sa alegi serviciile de la Eco Drill Foraje? Foraje puturi la standarde inalte

Daca stai la casa, ai nevoie garantata de cel putin un put de apa. Totodata, acesta nu trebuie sa fie improvizat, pentru ca asa poate reprezenta un mare pericol pentru tine si familia ta. Executia acestuia urmeaza niste demersuri exacte ce trebuie realizate doar de catre o echipa specializata pe acest domeniu.

Daca nu stii la cine sa apelezi, iti recomand sa accesezi ecodrillforaje.ro. Cu 13 ani de experienta pe piata din Romania, echipa Eco Drill foraje executa foraje de orice tip si dupa dimensiunile pe care tu le impui. Totodata, executa furaje profesionale in orice tip de sol, orice duritate, realizeaza si pompe de caldura, micropiloni, prospectiuni, consolidari, prelevare de sol, monitorizarea apei si nu numai.

Personalul este calificat si specializat in domeniu, oferindu-ti astfel un timp de executie mic si o calitate si durata a serviciilor ce ramane prezenta pe termen indelungat.

Serviciul de foraje puturi special pentru tine

In cele ce urmeaza iti voi prezenta la ce se refera mai exact acest serviciu, iar tu vei intelege de ce ai nevoie de el. In primul rand, trebuie sa iti reamintesc ca puturile de apa pot fi de doua tipuri:

  • Puturi de mica adancime.
  • Puturi de mare adancime.

Trebuie sa stii ca primul are un dezavantaj – desi prin intermediul lui se obtine apa extrem de usor, impuritatile pot patrunde rapid in lichid, astfel incat exista un risc mare de contaminare. In schimb, pentru puturile de mare adancime nu exista riscul de contaminare – ele nu au impuritati organice.

Dupa ce sistem lucreaza Eco Drill Foraje? Ei bine, acestia au urmarit sa se specializeze pe doua dintre cele mai dificile si, totodata, complexe modalitati de a obtine apa prin foraj.

Forajul hidraulic este unul dintre cele doua sisteme pe care il folosesc membrii echipei Eco Drill Foraje. Forajul hidraulic cu circulatie de fluid se utilizeaza preponderent pentru soluri moi si medii de tipul argilei, pietrisului si al nisipului.

La acest sistem se foloseste un noroi bentonitic pentru a stabilita gaura sapata si pentru a elimina detritusul din foraj. Acesta are si un dezavantaj – nu poate determina adancimea acviferelor decat dupa ce se executa carotajul electric.

Forajul uscat cu ciocan de fund este cealalta metoda pe care Eco Drill Foraje o foloseste. Este util in principal in solurile dure si semi-dure precum roca, granit, calcar, marmura si asa mai departe. Procesul de foraj este observabil in orice moment al executiei – litologia solului si adancimea stratelor acvifere.

Astfel, inainte sa ceri o oferta, culege informatii din zona in care vrei sa se execute forajul. Totodata, trebuie sa transmiti echipei si daca in acel loc exista si alte foraje – adancimea si debitul acestora.

Ai nevoie de servicii profesioniste si de o echipa serioasa si capabila sa iti indeplineasca nevoile, asa ca nu ezita sa apelezi la Eco Drill Foraje. Acceseaza ecodrilforaje.ro si acumuleaza si alte informatii ce vin in completarea celor enuntate anterior. Totodata, nu ezita sa apelezi si la celelalte tipuri de servici pe care acestia ti le pun la dispozitie.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.