AlexScrie.Ro

De Ce Nu-mi Place Românii Au Talent

kremPentru că m-am plictisit să răspund la întrebarea: „Tu nu te uiți la Românii au Talent?” fac acest articol, să dau doar link-ul tuturor celor care îmi adresează această întrebare. Nu-mi place această emisiune pentru că:

1. Nu avem pic de originalitate, emisiunea este exact ca în afară, nimic, dar absolut nimic diferit, la fel ca toate celelalte emisiuni super-urmărite de la noi din țară.
2. Nu înțeleg emisiunea și nu, nu sunt atât de idiot. Emisiunea se numește Românii au Talent, dar câștigă al de Țuțu care nu are legătură cu talentul, doar a avut un caz bun în spate, tipul a știut să se folosească de vrăjeala cu mama și tatăl lui. Din câte observ, emisiunea se numește „Românii au Talent” nu „Din Dragoste”.
3. Nu se face nici un fel de preselecție, intră chiar toți ghiolbanii, toate babele care se dezbracă și dansează lasciv, toți boschetarii care înjură ca la ușa cortului și toți bătrânii, asta doar pentru audiență, pentru că românilor le place să privească proști care se fac de râs, eu când îi văd, îmi este rușine de rușinea lor.
4. Krem trebuia să câștige sezonul trecut pentru că a fost cel mai bun, detașat. Mie mi-a plăcut mult evoluția lui, am urmărit emisiunea pentru că îmi plăcea activitatea lui, dacă mai este vreun Krem și în acest sezon vă rog frumos să mă anunțați. Oricum, tipul a dovedit că este bun, am auzit mai multe despre el decât despre Gog (după ce s-a terminat emisiunea), cel care a câștigat pentru că este mai bun, știu că sunt domenii diferite, dar show-ul lui este mai la puterea x decât cel făcut de Gog, pardon, asta era la XFactor.

Aștept comentarii de la cei care urmăresc vineri de vineri această emisiunea, dar opinia lor să fie argumentată, așa cum am procedat și eu mai sus. Înjurăturile, mișto-urile și „sunt de acord cu tine”-urile sunt luate drept spam.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • În sfârșit cineva căruia nu-i place emisiunea, adică tu. Îi lasă pe toți „tontălăii” să apară în emisiune doar pentru amuzamentul oamenilor => un rating mai bun. Mie îmi pare rău de cei care ajung acolo pe scenă și sunt lăsați să se facă de râs. Nu mă uit la emisiune dar am fost nevoită să mai văd diverse secvențe. Pentru mine, emisiunile de genu’ sunt ca și inexistente. Nu am argumente ca să te contrazic. Pot doar să îți spun „bine că nu te uiți”. 🙂

 • 1. Sunt unul dintre cei cărora le place emisiunea asta, dar nu te înjur, fiindcă ai dreptul la opinie, ca oricare dintre noi.
  2. Patentul este cumpărat din străinătate, n-ai voie să fii original. Eşti original cu o nouă emisiune, care e altceva. Altfel, plăteşti despăgubiri, fiindcă le-ai stricat imaginea.
  3. Sunt perfect de acord că Ţuţu e un antitalent total. Era să scriu notoriu, dar de el n-a mai auzit nimeni. Ianău trebuia să câştige fără probleme, dar cred că acolo s-a amestecat mafia pariurilor, tocmai pentru că el se detaşase. S-au câştigat bani frumoşi pariind pe Ţuţu.
  4. Iar sunt de acord că introducerea atâtor tâmpiţi în emisiune e neavenită, S-ar putea, totuşi, ca aşa să fie formatul emisiunii şi, repet, n-ai voie să inovezi.
  5. Cu toate că-mi place emisiunea, astăzi am ratat-o, fiindcă am urmărit altceva, pe alt canal.
  6. Ca şi emisiunea asta, şi X Factory, şi Master Chef sunt luate de gata, nu poţi interveni pe ele, ca să fii original. Emisiuni de acest gen sunt făcute profesionist, cu minusurile lor, desigur, dar chiar şi aşa, sunt mult mai atractive decât serialele originale româneşti difuzate de ProTV şi Antena1, fie-mi iertat gustul. Altora le place Florin Călinescu în chip de femeie de serviciu. N-au decât, e gustul lor.
  O seară bună şi weekend plăcut!

  • uite asa-mi plac mie comentariile, argumentate frate!
   un weekend minunat si tie, sa ne citim cu bine!

 • Se fac preselectii dar formatul emisiunii este acela de a prezenta si romani care nu au talent si care vor cu tot dinadinsul sa se faca de ras

  Si hai sa iti dau un ex : Pentru 2 ore de emsisie se filmeaza cateva zile sau chiar saptamani , nu se filmeaza emisiunea in doar cateva ore asa cum cred unii

 • Gusturile nu se discută. Acum, dacă un favorit de-al tău nu a câștigat, asta nu înseamnă că emisiunea e de ”cacao” . Publicul vrea divertisment, show și cred că Gog le-a oferit exact ceea ce aveau nevoie.

  Legat de preselecții, nu toți sunt talentați și e și normal să mai bage și ”non-talent” pentru a putea face diferența mai bine dintre unul talentat și altul fără talent.

  Referitor la copierea show-ului, să știi că nu se organizează doar în America ci și în Londra și în mai multe state și toate au același format. Nu văd ce anume ai putea să schimbi, ținând cont de tema emisiunii. Și da, este o oportunitate enormă pentru un talentat să iasă în față și să ne mândrim peste generații cu el. La cum evoluează lucrurile în România, chiar consider că este de bun augur astfel de emisiuni ( precum și crosurile și running up-urile organizate îmcât să stimuleze populația la mișcare). Dar ca de obicei, este o situație win – win . Ambele părți au de câștigat, atât televiziunea cât și persoana.

  Numai bine !

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.