De Ce Nu-mi Place Românii Au Talent

kremPentru că m-am plictisit să răspund la întrebarea: „Tu nu te uiți la Românii au Talent?” fac acest articol, să dau doar link-ul tuturor celor care îmi adresează această întrebare. Nu-mi place această emisiune pentru că:

1. Nu avem pic de originalitate, emisiunea este exact ca în afară, nimic, dar absolut nimic diferit, la fel ca toate celelalte emisiuni super-urmărite de la noi din țară.
2. Nu înțeleg emisiunea și nu, nu sunt atât de idiot. Emisiunea se numește Românii au Talent, dar câștigă al de Țuțu care nu are legătură cu talentul, doar a avut un caz bun în spate, tipul a știut să se folosească de vrăjeala cu mama și tatăl lui. Din câte observ, emisiunea se numește „Românii au Talent” nu „Din Dragoste”.
3. Nu se face nici un fel de preselecție, intră chiar toți ghiolbanii, toate babele care se dezbracă și dansează lasciv, toți boschetarii care înjură ca la ușa cortului și toți bătrânii, asta doar pentru audiență, pentru că românilor le place să privească proști care se fac de râs, eu când îi văd, îmi este rușine de rușinea lor.
4. Krem trebuia să câștige sezonul trecut pentru că a fost cel mai bun, detașat. Mie mi-a plăcut mult evoluția lui, am urmărit emisiunea pentru că îmi plăcea activitatea lui, dacă mai este vreun Krem și în acest sezon vă rog frumos să mă anunțați. Oricum, tipul a dovedit că este bun, am auzit mai multe despre el decât despre Gog (după ce s-a terminat emisiunea), cel care a câștigat pentru că este mai bun, știu că sunt domenii diferite, dar show-ul lui este mai la puterea x decât cel făcut de Gog, pardon, asta era la XFactor.

Aștept comentarii de la cei care urmăresc vineri de vineri această emisiunea, dar opinia lor să fie argumentată, așa cum am procedat și eu mai sus. Înjurăturile, mișto-urile și „sunt de acord cu tine”-urile sunt luate drept spam.

9 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.