De ce fotbalul românesc nu progresează

Fotbalul românesc nu dă înainte pentru că românii sunt foarte mândrii. Dacă un jucător, fie el cât de bun, comentează ceva sau nu-și arată fața de pupător al fundului selecționer, acesta cade în dizgrația acestuia și nu mai este convocat, nu i se mai dă șansa să ajute echipa națională, fie ea chiar de tineret.

„Am mai explicat, o mai spun încă o dată. Nivelul lui de la Steaua e unul foarte bun, dar nu are aceeaşi determinare şi atunci cînd vine la echipa naţională. Am luat hotărîrea să nu-l mai convoc şi punct.
Nici măcar n-am mai avut un dialog cu el şi am şi un motiv clar şi anume că am observat o atitudine reticentă a celor de la Steaua faţă de echipa naţională de tineret.

Mi-am dat seama că Stanciu activează într-un climat unde nu i se transmite ceea ce ar fi normal să i se transmită pentru a veni motivat şi cu inima deschisă la naţională. Şi atunci, dacă tu nu eşti motivat să vii aici şi eu pot să înţeleg chestia asta, atunci de ce să te mai chem? Nu e nici un fel de problemă, dar nu te mai convoc”, a declarat Bogdan Stelea la Dolce Sport.

Stanciu este fotbalist. Se mișcă poate prea bine pentru vârstă lui, face treabă meci de meci, dar mofturile lui Stelea îl țin în loc. Jucătorul nu mai joacă și pentru echipa națională, iar asta îi scade oarecum elanul jucătorului, dar și valoarea acestuia.

Sunt sigur că va avea loc în echipa mare a României, dar nu acum, iar asta nu o să-l ajute să progreseze mai repede și mai mult.

sursă declarație: gsp.ro

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.