De ce am ales unul din telefoanele Samsung Galaxy S23 de la Yzzy – noutati de primavara

Se spune ca o data ce ai ales Samsung, vei ramane un fan infocat al acestui brand. Al carui competitor de-o viata este iPhone-ul, stim. Iata insa de ce am ramas fan Samsung si mai ales de ce am preferat achizitia de la Yzzy, unul din magazinele de nisa unde telefoanele sunt insa cu un pret mai rezonabil. Iata si explicatia!

Telefoanele la mana a doua sunt mai convenabile

Conceptul de a cumpara second hand a inceput sa prinda contur si in tara si de la hainele la mana a doua pana la autoturisme cumparam mai convenabil astfel. In materie de smartphone-uri de asemenea achizitia la mana a doua este mai rentabila, din punct de vedere al costurilor implicate.

Cum ne asiguram ca ceea ce cumparam la mana a doua este si rentabil, dar si de calitate in acelasi timp? Ei bine, exista YZZY. Este vorba de un portal din cadrul caruia poti cumpara smartphone-uri la mana a doua. Marea diferenta este ca toate acestea sunt atent verificate, de la functionalitate la aspectul lor.

Tot aici, cei interesati sa valorifice un telefon il pot vinde prin Yzzy. Pasii pentru a face acest lucru sunt simpli, trebuie doar sa completezi cateva detalii despre telefon, apoi trimiti telefonul pentru verificare, care este gratuita si fara alte obligatii. Astfel, daca accepti oferta initiala de pret in scurt timp curierul ridica telefonul, iar banii ii primesti  in cont foarte rapid dupa verificare si testare.

Iata de ce am ales Samsung

Se spune ca ar fi bine sa ne alegem telefonul in functie de modul in care il vom folosi si anume tinand cont de activitatile pe care le desfasuram si pentru care depindem de utilizarea unui smartphone. Pentru mine Samsung este one of the best.

Vei gasi la Yzzy telefoane Samsung Galaxy S23 pe care le poti alege in functie de culoare, spatiul de stocare si uneori in functie de calitatea estetica. Preturile sunt mai mult decat atractive, asadar pare tentant de la bun inceput.

De ce ai alege Samsung? Ei bine, daca esti posesor de Samsung de ceva vreme, este posibil ca un upgrade pe care ti-l doresti sa fie pe aceeasi directie. Te-ai obisnuit cu dispunerea meniului, practic navighezi si cu ochii inchisi daca e nevoie. Ai functii performante, o viteza uimitoare de raspuns la orice actiune, ai 5G si o baterie care rezista foarte bine. Fata de alte branduri de smartphone-uri care nu iti permit acces la unele aplicatii si iti ofera alternative, Samsung nu impune aceasta problema.

In functie de modelul de telefon dorit, din gama Samsung, te poti bucura de display rezistent, de rezolutie impecabila la fotografii, implicit la camera frontala. Ai cam tot ce trebuie oricarui utilizator de smartphone, conexiune foarte buna si semnal pe masura. Iar achizitia unui astfel de telefon de la Yzzy implica si garantie activa pe o durata de un an de zile.

Pentru unii dintre noi astfel de telefoane nici nu mai au nevoie de prezentare. Vezi oferta de pret din pagina oficiala si comanda!

Contact: contact @ yzzy.ro

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.