Danielivan.ro – despre psihoterapie si cum ne poate ajuta (P)

Fiecare persoana s-a confruntat sau se va confrunta, la un moment dat in viata sa, cu o situatie dificila, cu un impediment care ar putea parea fara solutie. Aceste momente pot fi mai usor de depasit cu ajutorul apropiatilor, al familiei sau al prietenilor din jurul nostru. Dar ce se intampla in cazul in care nu exista astfel de oameni in preajma noastra?

Servicii de psihoterapie adresate tuturor problemelor

In viata de zi cu zi ne confruntam cu tot felul de probleme, neajunsuri emotionale, frici sau stari negative, iar, una din cele mai neplacute situatii este aceea in care nu este nimeni langa tine pentru a te sustine si ajuta sa treci peste atunci cand ai cu adevarat nevoie.

Ei bine, in acest sens apare acea persoana cu iz de erou care ne poate scoate din aceste situatii – si anume psihologul. Acesta are menirea de a asculta si intelege problemele si nevoile pe care le are fiecare persoana si care o macina pe dinauntru si de a o ajuta sa le depaseasca cu brio.

Un astfel de specialist este psihologul Daniel Ivan, al carui scop il reprezinta ajutorul acordat oamenilor din jurul sau aflati in impas. Acesta ofera pacientilor sai servicii de inalta calitate, intr-un mediu placut, atat in materie de psihoterapie, cat si in materie de dezvoltare individuala. In cazul in care ti-am starnit curiozitatea si vrei sa afli mai multe detalii despre serviciile oferite de psihologul Daniel Ivan, poti accesa danielivan.ro si vei ramane surprins de gama larga de servicii oferite si metode utilizate pe care acesta o pune la dispozitie pacientilor sai.

Psihologul Daniel Ivan este persoana potrivita pentru tine, in momentele cand treci prin stari noi care te demoralizeaza si iti schimba perceptiile asupra lucrurilor, oferindu-ti ajutor de specialitate. Mersul la sedintele unui psiholog reprezinta, din pacate, si in ziua de astazi, un subiect tabu, pentru multi dintre oameni, dar care trebuie sa fie dezmintit si transformat intr-o normalitate. Gama variata de servicii acopera atat problemele individuale, cat si problemele aparute in relatia de cuplu, la un moment dat. Odata cu stresul cotidian, tot mai multe persoane tinere se confrunta cu stari de anxietate, panica, neputinta si deznadejde, iar ajutorul din partea unui psiholog se arata a fi binevenit.

Afla despre metode de rezolvare a problemelor emotionale

Paleta variata de metode utilizate de psihologul Daniel Ivan implica atat terapia de tip cognitiv-comportamental, cat si terapia prin hipnoza, binecunoscute ambele in arta terapiei. De regula, cele doua sunt utilizate in mod complementar, in functie de stadiul in care se afla tratamentul. Cele doua modele de terapii sunt considerate, la nivel mondial, drept unele dintre cele mai bune metode folosite in rezolvarea tulburarilor de natura psihologica. Aceasta concluzie vine in urma anilor intregi de cercetare la nivel international a specialistilor din domeniu si de tratare a unui numar foarte mare de pacienti cu tulburari.

In cazul in care o persoana se confrunta cu probleme ce afecteaza natura si bunastarea cuplului sau a familiei sale, atunci se intervine cu implicarea tuturor membrilor familiei in procesul de vindecare.

Daca si tu ai parte de astfel de situatii intr-un moment din viata ta, atunci iti recomand sa apelezi la psiholog bun Bucuresti si sa iti programezi cat de indata o intalnire cu acesta.

Contact:

  • 0761 600 020
  • contact[@]danielivan.ro

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.