Cursul de conducere defensiva – o varianta pentru cadoul celor dragi, de la SmartExperience

A trecut vremea cand toata lumea mergea la cumparaturi in cautarea cadoului perfect. Fie ca era destinat unui membru al familiei ori unei cunostinte, acesta trebuia sa impresioneze numaidecat si sa se remarce printre celelalte. Insa, anii au trecut si parca ai ramas fara idei in privinta cadourilor, nu-i asa? Nicio problema, acum exista solutii inedite pentru fiecare persoana, printre care se numara si experientele. Da, ai auzit bine, acum este la moda sa daruiesti experiente celor dragi, care sa le ramana pentru mult timp intiparite in memorie.

Locul de unde poti gasi astfel de cadouri este Smartexperience.ro, de unde poti alege dintr-un numar variat de categorii specifice fiecarei preferinte. Descopera in continuare de ce merita sa oferi un asemenea cadou unei persoane apropiate.

Experiente practice din care oricine poate invata

Atunci cand vrei sa marchezi asa cum se cuvine aniversarea unei persoane dragi, trebuie sa iei in calcul faptul ca ceea ce ii vei darui sa fie si practic, adica sa ii foloseasca intr-un scop anume. Spre exemplu, SmartExperience te poate ajuta sa oferi cadoul ideal sub forma unui voucher cu valabilitate de 12 luni pe care norocosul care il va primi sa il foloseasca atunci cand va dori si, bineinteles, cand va putea.

Hobby-uri noi, experiente off-road pe trasee uimitoare sau plimbari cu barca pe lac – acestea sunt doar cateva exemple din ce poti descoperi pe site-ul oficial. Mai ales daca persoana careia vrei sa ii daruiesti experienta are o viata agitata sau un loc de  munca solicitant, atunci ofera-i sansa de a face ceva relaxant, care sa ii reincarce bateriile la finalul unei saptamani.

Daca aceasta este amatoare de masini si ii place experienta traita la volan, atunci o recomandare poate fi un curs conducere defensiva. Acesta este un curs introductiv despre tot ceea ce trebuie stiut atunci cand vrei sa adopti stilul de conducere defensiva pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Acesta are o durata de o zi, iar pe parcursul acesteia vei descoperi o parte teoretica si una practica, cu pauza intre ele. Partea teoretica cuprinde notiuni privind: legislatia in vigoare, prezentarea echipei si a programului, statisticile privind accidentele rutiere, proceduri de urmat in cazul producerii accidentelor.

Ulterior, vei avea parte de o parte practica, cuprinsa din: franare, accelerare, sistemele de siguranta, tehnici de conducere in stil defensiv, practici periculoase de efectuat la volan.

Trebuie de mentionat faptul ca la acest curs nu trebuie sa participe doar impatimitii de autoturisme, ci si persoanele care isi doresc sa circule in siguranta si sa ii protejeze pe cei din jur. Acestea vor face parte dintr-un grup de participanti dornici sa afle cat mai multe informatii teoretice si practice despre cum trebuie sa circule pe sosea.

Asadar, este usor sa ii faci cuiva drag un cadou, mai ales daca optezi pentru o experienta practica, precum este cursul de conducere defensiva. Nu doar ca va ramane un cadou memorabil, dar il va face pe cel care il primeste sa dobandeasca o multime de cunostinte utile.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.