Curățenie te poate face mai productiv

Îmi place să fiu înconjurat de curățenie. Când vine vorba despre ceea ce numesc eu muncă, adică ceea ce fac eu în mediul online, nu aș putea face nimic, chiar dacă nu am foarte multe tangențe cu mediul offline atunci când mă pun efectiv să lucrez, dacă nu aș avea biroul sau masa mea de lucru foarte curată și organizată. Îmi place să am mereu aproape toate lucrurile de care am nevoie, de exemplu: o agendă în care să-mi notez anumite idei și să-mi fac un to do list, un pix cu care să-mi notez toate aceste lucruri, telefonul de care sunt foarte atașat, dar și un pahar cu ceva de băut, astfel încât să nu fiu deshidratat niciodată pentru că deshidratarea îți oferă o stare de moleșeală care nu te lasă să-ți desfășori activitatea în condiții optime.

Chiar dacă uneori nu am nicio tragere de inimă să mă apuc să fac curat, mă motivez știind că atunci când camera în care eu stau este curată, am mult mai multă inspirație și voință. Și până la urmă, nu este un lucru dificil să folosești un aspirator vertical cu mâner, o lavetă și ceva soluție de curățenie. Munca fizică nu este foarte solicitantă dacă ai mereu grija să nu-ți transformi camera într-un mediu total dezordonat. O cameră întreținută mereu o să te ajute să fii mai pozitiv, mai bun în tot ceea ce faci, dar și să te odihnești mai bine.

Sunt foarte multe persoane care nu pun accent pe acest aspect și ajung să stea într-o cameră total dezordonată care nu o să-ți dea voie să fii productiv și nu o să-ți poți desfășura activitatea la adevăratul tău potențial. Decât să fii dezorganizat în tot ceea ce faci, mai bine ieși din zona ta de confort pentru câteva ore în care să-ți faci curățenie.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.