Cum treci printr-o perioadă aglomerată?

N-am mai scris de mult un articol pentru mine, aproape că am și uitat cum este.

A fost o perioadă bună, cu multă muncă, proiecte puse pe picioare și o stare generală bună. Nu asta voiam să scriu, ci despre modul în care a reușit această perioadă să mă facă să gândesc. Vreau mai mult, sunt dispus să investesc mai mult timp și am planuri în care trebuie să investesc multă energie.

Toate planurile pe care doar le puneam pe listă în anii trecuți sunt acum realitate sau în curs de a deveni realitate. E mai greu decât îmi imaginam, dar nu m-am așteptat niciodată să fie ușor.

Urmează 2022. E probabil primul an, de când am blogul, în care nu voi scrie obiective. Nu le scriu pentru toată lumea, pentru mine sunt schițate deja. Urmează un an bun, indiferent de pandemie sau alte nenorociri. Sănătoși să fim!

Cum treci printr-o perioadă aglomerată?

Cu tupeu. E simplu, te apuci și dai din coate. Un pix, o foaie, notezi tot ce trebuie să faci, te apuci și le faci, iar după le bifezi. E singura cale. Restul e basm. De la sine nu se rezolvă nimic.

E o perioadă în care am pierdut multe persoane din anturaj. Nu-mi pare rău nici pentru asta. E drumul meu la mijloc și eu sunt cel mai important pentru mine.

Cel mai mare dor, pe care încă nu am reușit să-l fac, dar pe care-l am în vedere, este scrisul. Acesta de plăcere, că de scris scriu zilnic pentru campanii și site-uri. E în obiectiv, din mai multe puncte de vedere.

Cresc în căutări articole pe care le-am scris cu mult timp în urmă. Primesc comentarii la ele, oamenii rezonează cu ce am scris în trecut. Și mi-e dor de treaba asta. De scris pentru mine.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.