Cum sunt catalogate unele mailuri spam?

Scriu și aici, să rămână scris. Am scris și pe blogul micii mele agenții, dar cei care mă cunosc de mai mult timp știu că acesta este blogul meu.

Am primit o serie de apeluri de la diferite companii din țară pentru informații ale serviciilor pe care le-am propus prin mail. Pentru că de-a lungul timpului am trimis mai multe e-mailuri cu oferte de servicii, m-am gândit că mail-urile mele au ajuns într-o mulțime de locuri potrivite. Am aflat de la unele companii că un nume ciudat, semn că mailul este clar spam, a scris în numele meu mai multor societăți. Li se propunea acestora o colaborare de import a unor produse, de fiecare dată diferite, în funcție de obiectul de activitate al destinatarilor.

Clarific și aici. Deocamdată mă ocup doar cu marketing online. Ababei Online SRL atât știe. Content writing, SEO, realizare site-uri de prezentare, social media marketing și publicare advertoriale. Orice altă afacere voi mai face va fi separată de această societate.

Și acum vine dilema mea..

Cum de unele emailuri scrise de mine, cu oferte de servicii, trimise de pe mail-ul personal sau mail-urile personalizate ale societății mele ajung în spam și acestea, care sunt spam pentru oricine are ceva experiență în online, nu?

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.