Cum se fac 60 de milioane de dolari dintr-un mail

Sunt, fără doar și poate, un norocos.

Lăsând gluma la o parte, este amuzant când oamenii cred în minunățiile astea și intră în contact cu escrocii care gândesc capcanele astea penibile. Este vorba clar de un mail spam, singura soluție de a produce bani este munca.

Titlul este clickbait doar de dragul de a vedea câte click-uri mănâcă articolul, nu produc nimic din vizualizări.

Bună ziua, te-am contactat pentru a discuta ceva foarte important.
Am căutat adresa de e-mail din cauza numelui dvs. Numele meu este Karl Wilhem, lucrez pentru Reise Bank în Germania. Există un cont bancar cu un sold de 60 de milioane de dolari (șaizeci de milioane de dolari). Contul a fost inactiv timp de 10 ani. Am făcut niște cercetări și am descoperit că proprietarul contului a murit într-un accident de avion cu câțiva ani în urmă, alături de familia sa. Contul a fost folosit pentru spălarea banilor, astfel încât nimeni nu știe că există.

De aceea am nevoie de ajutorul tău. Aveți același nume ca și proprietarul contului. Dacă vă puteți preface că sunteți în legătură cu decedatul.
Putem activa contul și vom transfera toți banii în contul dvs. bancar din țara dvs., apoi vom împărți banii. Am un plan, va fi destul de sigur. În plus, avocatul decedatului și managerul băncii mele sunt implicați în tranzacție, deci totul va fi simplu și rapid. Dacă reușim, banii dvs. sunt de 18 milioane de dolari. Lucrați cu mine și în curând veți deveni milionar.

Dacă aveți nevoie de o dovadă a acestui cont, vă pot trimite detaliile de conectare online pentru a vă putea vedea totul. Dacă sunteți interesat, răspundeți, permiteți-mi să vorbesc despre modul în care putem lucra. Aș fi fericit dacă ați putea păstra acest secret.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.