AlexScrie.Ro

Cum să vorbești singur pe Facebook?

Este un tip pe FaceBook despre care am mai scris care mi-e tare antipatic pe partea de online, cel puțin în ultimul timp. Tipul nu realizează la ce nivel este și se crede unul dintre cei mai buni bloggeri din România, chiar dacă are conținut mai prost și trafic mai mic ca al meu.

Comentează meciurile de la Campionatul Mondial pe FaceBook, chiar dacă nimeni nu îl bagă în seamă, nimeni nu îi dă like și nimeni nu-i răspunde la statusuri. Să faci asta de 2-3 ori, mai merge, se acceptă, dar de ce pana noastră să postezi încontinuu numai aberații și chestii de maro chiar dacă nu ai feedback?

Și e amuzant că le dă sfaturi jucătorilor, antrenorilor și arbitrilor, de parcă aceștia l-ar urmări.

Penibil.

Head in Hands

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Unii simt nevoia de a avea o atenție exagerată deși nu o primesc. Scrie probabil din plictiseală sau poate că vrea să creadă că cineva îi citește aberațiile. Nu știu…
    Pe mine de exemplu mă enervează pe facebook o fostă colegă din generală care își schimbă extrem de des poza de profil sau adaugă aproape zilnic poze noi cu ea. Evident, pentru mesajele alea deloc subtile de genul „cât de frumoasă ești”. Așa că, pentru ce să ne pierdem timpul să observăm toate penibilitățile astea? :))

    • nu am inteles ce ai vrut sa zici defapt prin comentariul asta, am sa te rog sa fii mai explicit

    • Hah! Da, și mai ales analfabeții. Mă rog, majoritatea au greșeli gramaticale. Dar tot e enervant.
      @Alex, cred că se referea la mesajul meu.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.