Cum să-ți faci țara de râs

E atât de ușor să te faci de râs încât românii profită din plin de această ușurință. Viralizarea videoclipului în care un idiot chinuie o bătrână arată că românii știu, ba chiar sunt experți în a se face de râs. Pe lângă idioții din videoclip mai sunt și alte mii de specimene de care România nu are nevoie care au distribuit videoclipul și l-au apreciat.

Poate sună absurd, dar un like poate face mult rău. Cocalarii care au postat asta s-au simțit șmecheri când au văzut ce succes au ei cu acel videoclip, iar asta îi încurajează să repete figura sau să treacă la next level.

Presa din străinătate, la fel ca presa din România, încearcă să aducă cât mai mult în vederea publicului astfel de întâmplări. Cu astfel de videoclipuri îți poți face țara de râs, iar această mișcare ar trebui fi pedepsită drastic.

Dacă alții dau din coate să iasă în față și să ridice țara și le vine foarte greu, ăstora le vine foarte ușor să se cace în munca lor. Și-apoi ne întrebăm de ce România este văzută în afară cum este văzută și de ce suntem făcuți țigani de toată Europa.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.