Cum Să Te Faci De Râs

alorsondancePentru că FaceBook este sursă mea de știri, nu sunt tocmai la curent cu cele mai importante lucruri, ci cu scandalul. M-am decis să îmi fac puțină curățenie și pe FaceBook, nu vreau să mai citesc știri gen „vrei să-i vezi chiloții pătați a Andreei Tonciu? Click AICI”. Așadar, unlike paginii Românii Au Talent. Am acordat like acelei pagini pe când mă uitam la TV și urmăream și acel show care se transformă într-un mare maro.

Am fost stârnit să scriu acest articol de un share stupid marca „România Dansează”. Sincer, nu îmi aduc aminte când am dat like acelei pagini. Nici nu știu prea bine formatul emisiunii, doar din auzite, sigur nu dădeam like la o asemenea prostie. Întrebarea mea este: „Este vreo șmecherie care dă automat like tuturor paginilor care se asociază cu Protv sau orice alt trust?”. Mi s-a mai întâmplat să primesc share-uri de la o pagină ce nu a primit like din partea mea.

Apropo de maro, cum să fii atât de idiot să te prezinți în fața a câtorva milioane de oameni să te faci de tot rahatul? De când este o plăcere să te faci de râs? Am văzut că se practică foarte des pentru că avem show-uri care să le permită asta românilor. Toți vor să devină vedete, au văzut că se poate să te ridici repede când te faci de cacao la TV.

Se ia una bucată idiot, se promovează la TV la o emisiune de maro, lumea „se râde” de el, iar el devine un idiot cunoscut sau vedetă, am văzut că se acordă foarte ușor acest titlu, din 2-3 apariții la tv devii mare, trebuie doar să știi cum să te faci de râs și unde.

Partea 1

Partea 2

Click pe imagine pentru a mări!

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.