Cum Să Scapi De Lene

leneObișnuiesc de fiecare dată să-mi fixez anumite obiective, asta mă face să mă țin de treabă și să nu las lucrurile baltă. Am fost foarte leneș pe partea de online în acest an, nu am foarte multe targeturi duse la bun sfârșit, dar am pus asta pe seama școlii.

Acum, că s-a terminat, trebuie să mă pun pe treabă. Am câteva proiecte interesante, știu și cum aș putea profita cât mai mult de ele, am văzut cum merge treaba cu Adsense-ul și cred că pot face mai mult, dar pentru asta am nevoie de timp și mult chef de muncă. Timp am destul, am la dispoziție 2 luni jumătate pentru a-mi pune lucrurile la punct, mai greu este cu pofta de muncă. 😀

Trebuie însă să mă ambiționez și să merg mai des pe sistemul „pofta vine mâncând”. Această este principala problemă de care un blogger se izbește. Pentru că știu că majoritatea celor care mă citesc sunt bloggeri, vreau să vă întreb cum treceți de această problemă, cum te desparți de lene și te pui pe scris?

Câteva obiective pentru vara asta:
1. Să scriu cel puțin 150 de articole pe acest blog.
2. Să dau o nouă față vechiului blog și să postez mai des pe el, o să mă gândesc la o anumită zi în care voi posta și acolo.
3. Să deschid 3 noi bloguri pe diferite nișe, mai multe o să vă spun după ce mai analizez puțin ideea.
4. Să fiu mai activ în Social Media, să folosesc toate conturile de pe rețelele sociale, nu doar contul de pe FaceBook.
5. Să particip pentru prima dată la un blogmeet sau să fiu invitat la un anumit eveniment unde sunt prezenți mai mulți bloggeri.
6. Să șterg praful de pe toate proiectele mele deja lansate și să le readuc pe linia de plutire. 🙂

O să scriu câte un articol pentru fiecare obiectiv îndeplinit sau pentru fiecare nou obiectiv stabilit pentru această vară.
Aștept să-mi răspundeți la întrebarea de mai sus.

lion

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.