Cum sa lucrezi mai eficient? Munca de birou poate fi mai placuta, cu StableDesk

Viata sedentara poate fi un inamic tacut. Mai cu seama ca efectele negative se vad in timp. In lumea moderna actuala aproape orice domeniu de activitate implica si munca in fata ecranului. De altfel, interesul pentru ca aceste ore sa fie productive si nu o corvoada face ca la ora actuala produsele de StableDesk sa fie de interes. Iata despre ce este vorba!

Un suport de monitor este binevenit

Fie ca vorbim de cei care au pasiunea gamingului sau de cei care lucreaza in domenii de activitate ce implica desfasurarea muncii exclusiv online, sa spunem ca acolo unde exista un monitor, exista si nevoia de a folosi un suport monitor birou. Nu unul oarecare, ci unul care se ajusteaza si deci permite sa avem o experienta personalizata – dacă se poate spune astfel.

Stii cum e, ajungi la un loc de munca si trebuie sa te adaptezi. Ceea ce poti sa faci, insa sunt necesare si ceva ajustari. Cum ar fi inaltimea la care sta ecranul pe biroul tau. La StableDesk suport de monitor vei gasi in diverse variante, de la cele nou  aparute, modele cu iluminare, pana la cele mai degraba potrivite pentru locul de munca. Alegerea este facuta insa in functie de cata greutate suporta si tipul de monitor, dimensiunile acestuia.

In aceasta perioada sunt reduceri active, astfel incat vei avea poate un motiv in plus sa cumperi acum suportul dorit.

Biroul reglabil, dotare de tip SF care te ajuta sa lucrezi eficient si in postura corecta

Am ajuns sa avem mai toate dispozitivele smart, asadar de ce nu ar fi si un birou pe aceeasi lungime de unda? Exista, in varianta de la StableDesk. Vorbim despre altfel de birouri, pentru ca sunt reglabile, cu doua motoare incluse, ridica pana la 125 de kg si  asta nu e tot. Au functii inteligente, includ si organizator de cabluri si pot fi o altfel de experienta cand stai la birou.

Prin aplicatia dedicata setari pot fi facute astfel incat utilizatorul sa aiba la indemana functii de imbunatatire, ajustare si monitorizare.

Investesti nu doar in confort, ci in starea de bine pe termen lung

Ar trebui sa fie de interes pentru angajati si angajatori deopotriva. Inaltimea utilizatorului in raport cu inaltimea scaunului sau si a biroului utilizat sunt detalii importante. Chiar daca vom crede ca nu stam mult in fata unui ecran sau ca respectam anumite reguli legate de confort – spre exemplu folosim un scaun reglabil, moale, confortabil – conteaza insa si cum ajustam biroul si scaunul.

Consecintele nu intarzie sa apara si drept urmare probleme precum vederea afectata sau durerile de spate sunt printre cele mai frecvent intalnite. Stiati ca, spre exemplu, cand stam la birou, coatele nu ar trebui sa fie indoite mai mult de 90 de grade.

Acceseaza stabledesk.ro si comanda. Ai retur gratuit, in cazul in care ar fi nevoie, iar livrarea este gratuita oriunde in tara. Cat despre biroul sau alte produse de aici, te vei bucura sa afli ca sunt usor de montat, ceea ce le face inca o data de apreciat.

Contact: office[@]stabledesk.ro

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.