AlexScrie.Ro

Cum Să Devii Vedetă

antena1Am văzut zilele trecute un videoclip cu Nicolae Lăcătuș, cânta live, în direct, melodia care l-a făcut cunoscut pe internet la Acces Direct (știți voi, acea emisiune la care vezi numai maro). Îmi place că au văzut și cei din televiziune ceva bun, au promovat ceva ce merită, fără scandal, fără certuri sau bătăi.

Cam așa ar trebui să decurgă toate promovările unor anumite persoane la TV, îl lași să facă ceea ce știe (în cazul lui Nicolae Lăcătuș: cântatul) și atât.

Internetul este puternic, orice videoclip bun poate ajunge viral în doar câteva ore, poate schimba viața unui om imediat, păcat că nu mereu cei care merită promovați sunt protagoniștii unor videoclipuri viral, de cele mai multe ori se promovează scandalul, iar românul știe asta.

imaginea: a1.ro

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Am văzut și eu ulterior filmulețul pe youtube. Nu mă gândeam/așteptam la o astfel de reacție din partea Antena 1. Mai rar talente pe acolo. Mă bucură asta, chiar merita să fie promovat și la tv. 🙂

  • Omul asta merita si ma bucur sa stiu ca se nasc talente care nu sunt nevoite sa se dea in stamba pentru a se promova. Talentul bate pitiponceala. E foarte important sa nu uiti de unde ai plecat. Asa zic toate cartile.

arhivă

%d blogeri au apreciat: