Cum Ne Permitem Să Râdem?

batran_2121_10Mi s-a întâmplat și mie să fiu privit urât pentru că mă distrez, pentru că râd și mă simt bine cu prietenii mei. Mulți se bagă unde nu ar trebui, mai ales cei bătrâni. Dacă râdem în autobuz sau în alte locuri publice, suntem privit urât și de multe ori ne este atrasă atenția că nu este frumos ce facem. Nu este frumos că zâmbim și nu stăm mereu încruntați, nu este frumos să ne trăim viața? Nu zău, noi vrem să ne distrăm până când o să ajungem ca voi, cu mâna pe cârjă.

Totuși, nu generalizez, mai sunt alții care sunt super ok și intră de multe ori în jocurile noastre, oameni care nu au uitat să mai zâmbească, oameni cărora nu li se pare nimic ieșit din comun să râzi la o glumă și să te distrezi. Oameni care ar trebui fi luați drept model pentru mulți, cel puțin în această situație.

Mă întreb oare, dacă doamna din videoclipul de mai jos suna la 112, ce le spunea? „Domnule, uitați, aici sunt 3 tineri care râd la glume, se distrează și nu stau încruntați ca noi, nu le pute carnea pe ei, e inadmisibil să zâmbească.:)”

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.