Cum mă înțeleg cu bucătăria

Chiar dacă de cele mai multe ori nu am chef nici măcar să deschid frigiderul și să-mi aleg o mâncare pe care să o pun apoi în cuptorul cu microunde, îmi place să cred că mi-ar place în bucătărie, dar doar în unele momente de inspirație culinară. Mă apucă talentul când mă uit la emisiuni culinare sau când văd pe la TV vreo rețetă interesantă. Bineînțeles că nu încerc să reproduc un anumit fel de mâncare, ci doar îmi fac o salată obișnuită sau niște ouă ochiuri.

Îmi petreceam mai mult timp în bucătărie pe vremea când făceam sală, atunci începeam să mănânc cât de cât sănătos, să renunț la sucul de care sunt dependent și la dulciuri, să renunț chiar și la pâine și să fac mai mult sport. A fost o perioadă sănătoasă din viața mea, sper să se repete de cât mai multe ori în perioade cât mai lungi de timp. Atunci îmi plăcea să-mi fac salată, dar de foarte multe ori foloseam un ulei de măsline , ori renunțam la el, ca să fiu pe sistem cu sănătatea până la capăt.

Citisem eu pe net că uleiul de floarea-soarelui nu este chiar atât de sănătos, dar totuși conține unele substanțe bune pentru corpul nostru, substanțe ce le putem lua și din alte alimente mai sănătoase, așa că foloseam doar uleiul de măsline și chiar îmi plăcea aromă lui în sălățelele mele.

Bucătăria este frumoasă, dar nu cred că este pentru mine. Sper că pe viitor să mai intru în bucătărie din când în când și să încerc să fac anumite rețete, promit că o să mă filmez și o să vă prezint și vouă rezultatul, dar și modul de preparare. Nu trebuie să așteptați acest video, nu o să fie prea curând.

Voi cum vă descurcați în bucătărie?

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.