AlexScrie.Ro
Cum alegi cele mai frumoase cadouri pentru copii

Cum alegi cele mai frumoase cadouri pentru copii?

Copiii merită să fie iubiți sub orice formă. Însă, chiar dacă îi cunoaștem foarte bine, nu mereu știm ce cadouri pentru copii să le luăm.

Pe de altă parte, ei sunt imprevizibili. Astăzi își poate dori o anumită jucărie, iar mâine deja să se plictisească de ea.

Din această cauză, au nevoie de lucruri care să le mențină atenția și să îi ajute să se dezvolte armonios. Cadoul universal perfect nu există. Copiii sunt diferiți și au înlcinații diferite.

Top idei de cadouri pentru copii

  • Consola PlayStation 5

Consola PlayStation 5

Cel mai bun preț!

  • Ochelari VR Oculus Quest 2, 128 GB, Alb

Ochelari VR Oculus Quest 2, 128 GB, Alb

Cel mai bun preț!

  • Primele cuvinte. Bebe Invata – set cu 8 carticelePrimele cuvinte. Bebe Invata - set cu 8 carticele

Cel mai bun preț!

  • Masinuta electrica Mappy Nitro, pentru copii, Galben

Masinuta electrica Mappy Nitro, pentru copii, Galben

Cel mai bun preț!

  • Bicicleta copii Corelli Rave Up 20″, 7 viteze, culoare albastru-galben

Bicicleta copii Corelli Rave Up 20", 7 viteze, culoare albastru-galben

Cel mai bun preț!

Cadouri utile pentru copii

An de an apar jucării noi, care sunt scoase în evidență prin metode specifice de marketing. Însă, o jucărie pentru copii, trebuie să fie mai mult decât atât.

Acestea trebuie să încurajeze, să învețe și să îndrume copilul spre deprinderea abilităților mintale, sociale, emoționale și fizice. Cum alt cumva să fie mai frumos decât prin joacă?

Vei putea alege dintre cadouri care îmbunătățesc dezvoltarea sau cele clasice: biciclete, trotinete, jocuri, cărți de colorant și multe altele.

Acestea vor invita copilul la joacă, vor îmbunătăți starea sa de spirit, oferindu-le ore nelimitate, dar și un tărâm infinit al imaginației.

Cadouri amuzante/distractive pentru copii

Când vine vorba despre copii, ei nu vor aprecia un cadou pentru că este mai scump. Vor iubi jucăria cu care se pot juca cel mai mult.

Copilăria este momentul vieții în care ne dezvoltăm repede și ne formăm ca și oameni. Un cadou nu trebuie să fie doar distractiv. Acesta trebuie să îl încurajeze pe copil să se dezvolte frumos și să-și dezvolte abilitățile mentale și fizice într-un mod cât mai sănătos.

Poate fi de folos să întrebi alți părinți despre experiențele lor. Astfel, te vei putea adapta dorințelor copilului.

Factorii care intră în joc în procesul de alegere sunt: vârsta, sexul, hobby-urile și temperamentul. Pentru un copil ce iubește să deseneze, nu-i va fi pe plac o mașinuță cu telecomandă.

Există șiretlicuri pe care le poți folosi pentru a identifica plăcerile copilului tău. Întrebările subtile sau sugestiile pot indica un anumit factor de interes asupra unui obiect. În funcție de reacția micuțului, vei putea înțelege ce nevoi are.

Rolul tău este să fii detectiv.

Cadouri în funcție de vârstă

Fiecare grupă de vârstă are anumite cerințe. Astfel, trebuie să ai în vedere dacă acesta este copil, preadolescent sau adolescent.

Pe majoritatea ambalajelor vei vedea inscripționat grupele de vârstă. Prin urmare, îți va fi mult mai ușor să alegi. Siguranța trebuie să fie pe primul loc, indiferent de vârstă.

Este important să fie adecvate, deoarece riscurile de accidentare sunt diferite de la un an la altul. De exemplu, sugarii, pot înghiți jucăriile mici, chiar sufocându-se.

Dacă copilul tău citește, o carte poate fi o adevărată surpriză pentru el. Vei putea cere sfatul vânzătorului pentru a alege cartea potrivită vârstei copilului tău. Una prea ușoară îl va plictisi, iar una prea grea nu o va înțelege.

Hainele și încălțămintea sunt recomandate a fi cumpărate puțin mai mari decât mărimea lor actuală. Copilul crește foarte repede, iar după un an de zile, hăinuțele nu îi vor mai fi bune.

Fii primul care comentează!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.