AlexScrie.Ro
Cum alegi cele mai bune ondulatoare

Cum alegi cele mai bune ondulatoare?

Ondulatoarele de păr fac parte din trusa de frumuseșe a oricărei femei. Deseori vei dori să îți schimbi stilul părului, în funcție de starea ta de spirit. O vestimentație reușită va fi pusă în lumina reflectoarelor de către o coafură reușită. Am prezentat în acest articol detalii importante despre cele mai bune ondulatoare și am oferit și câteva recomandări de produse.

Poți să o realizezi chiar acasă, singură, fără să fi nevoită să îți faci o programare la salon și să cheltui bani în plus. Un ondulator profesional, îți va pune la dispoziție nenumărate moduri prin care poți să îți aranjezi părul și vei dispune de ultima tehnologie apărută.

Alegerea ondulatorului potrivit depinde de mai mulți factori importanți. Mai jos vei găsi cele mai importante elemente asupra cărora trebuie să acorzi atenție.

Top 3 recomandări – cele mai bune ondulatoare

 • Ondulator automat Philips BHB886/00, tehnologie SenseIQ, 3 setari de temperatura, 3 directii ondulare, Alb/Roz

Cel mai bun preț!

Criterii de alegere pentru ondulatoare moderne și ieftine

 • Temperatura controlabilă

O funcție foarte importantă pentru un ondulator de păr perfect este controlul temperaturii. Ea te va ajuta să reglezi temperatura în funcție de tipul de păr pe care îl ai.  Te va ajuta și în realizarea diferitelor stiluri de ondulare.

În funcție de temperatură, timpul de coafare se poate reduce. Un ondulator de păr potrivit, va avea minim 2 trepte de setare. Ele vor corespunde pentru mai multe tipuri de păr, dar vor ajuta și la realizarea diferitelor moduri de stilizare prin ondulare. Temperatura maximă este de 230 de grade celsius.

 • Materialele din care este construit ondulatorul

Cel mai important aspect este materialul din care este creată bagheta. Aceasta va interacționa direct cu firul tău de păr. Mânerul, cablul și celelalte elemente trebuie să fie realizate din materiale durabile în timp.

Spre deosebire de celelalte părți ale ondulatorului, bagheta poate avea un efect negativ asupra sănătății părului. Pentru un efect de strălucire, natural și sănătos, bagheta va veni prevăzută cu un înveliș de ceramică sau turmalină.

Aceste materiale vor fi delicate cu părul tău, indiferent dacă este vopsit sau natural. Așadar, va dispune de anumite proprietăți ce va ajuta părul să nu se usuce, împiedicând efectul de electrizare. Vor încălzi uniform și controlat, asigurându-ți un proces cât mai sănătos și sigur.

 • Numărul de accesorii cu care vine ondulatorul

Dacă îți dorești să-ți aranjezi părul în diferite moduri, te vei orienta spre ondulatoarele ce au mai multe tipuri de accesorii. Un ondulator premium va avea elemente pentru realizarea:

 • Buclelor mari;
 • Buclelor mici;
 • Onduleurilor mari;
 • Onduleurilor mici;
 • Păr creponat.

Desigur, unele modele vor veni și cu componente de suport:

 1. Cleme;
 2. Perii;
 3. Borsetă pentru depozitarea mănușilor sau păstrarea ondulatorului.
 • Funcțiile de care dispune ondulatorul

Unele funcții sunt indispensabile. Oprirea automată, rotirea automată a părului pe baghetă, funcția de încălzire rapidă și cea de ionizare sunt printre cele mai folositoare, de care nu te poți lipsi.

Ele îți vor oferi un grad de confort mai ridicat, dar, în același timp, vor crește siguranța părului, oferindu-i un aspect sănătos.

Oprirea automată te va lăsa să pleci de acasă liniștită, chiar dacă din grabă ai uitat aparatul în priză. După o oră de neutilizare, ondulatorul se va opri singur. Funcția de ionizare îți va proteja părul și va stopa efectul de electrizare. Iar încălzirea rapidă, te va ajuta în zilele când ești pe grabă.

Fii primul care comentează!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.