Containerele maritime de 45 ft HC, de la Euroluc – caracteristici și întrebuințări

Ideea de a folosi containere în loc de opțiunile pe care le știm cu toții privind depozitarea, organizarea sau transportul este îmbrățișată de un număr tot mai mare de români. În atenția publicului sunt mai ales containerele de 45 ft HC, despre care vei regăsi informații utile în rândurile următoare.

Găsești containere de vânzare la EurolucTrans.ro, firmă de transport specialiată în toate ramurile pe care le presupune acest domeniu. Vânzarea de containere o realizează direct din stoc (cele de 45 ft HC), dar și la comandă (dacă te interesează modele de alte dimensiuni).

Care sunt dimensiunile unui container maritim de 45 ft HC?

Despre containere în general țin să precizez că dimensiunile lor pot varia de la cele standard, dar vorbim în orice caz de o toleranță admisibilă.

Un container intermodal de 45 ft* HC**, pe care îl vei întâlni și sub denumirea de container de 13,7 metri (este echivalentul său în unitatea noastră de măsură), prezintă următoarele dimensiuni.

                *feet este unitatea de lungime engleză, unde 1 ft este echivalentul a 0,3048 metri.

                **HC – High Cube sau Hi Cube – sunt containerele de uz general, prezentând o înălțime mai mare comparativ cu un model standard.

Iată care sunt dimensiunile containerelor de 45 ft HC, la care te poți raporta pentru a-ți face o idee vizavi de scopurile în care le poți folosi.

Dimensiuni externe:

  • Au lungimea externă de 13.716 m, lățimea externă 2.438 m și înălțimea externă 2.896 m.
  • Au lungimea internă de 13.513 m, lățimea internă 2.352 m, înălțimea internă 2.691 m, volum intern 86.1 m3.
  • Greutatea totală maximă variază între 30 tone, respectiv 30.4 tone.

Containerele de 45 ft HC au greutatea proprie de 4,8 tone și permit o încărcare utilă de aproximativ 25.20 tone.

Pentru a-ți face o idee cât este de mare, înălțimea de aproximativ 2,7 metri a containerului este și cea recomandată pentru o locuință. Cele importate de Euroluc Trans sunt ideale pentru astfel de proiecte, însă pot avea și alte întrebuințări: hale, depozite, garaje, birouri, locuințe, cabane, spații de depozitare, pentru păstrarea obiectelor de valoare, blocuri, școli, spitale, etc.

Avantajele containerului maritim de 45 ft HC

  • Prezintă adaptabilitate privind amplasarea modulară (în funcție de bugetul tău – poți realiza o locuință, de exemplu, a cărei schiță o poți completa treptat și cu alte containere).
  • Impozitul este mai mic – amplasarea lor pe stâlpi de beton/ placă de beton rezultă într-un impozit mai mic pentru că va fi calculat pe amprenta de sol.
  • Timpul de execuție este minim – oricare ar fi rolul pe care îl va îndeplini containerul.
  • Prezintă rezistență înaltă la foc (sunt confecționate din tablă și materiale de izolație calitative) și la cutremure (datorită structurii metalice și prezoanelor prin care sunt montate).
  • Sunt foarte stabile, deci pot și montate și demontate după nevoie.
  • Pot fi amplasate în numeroase feluri – un arhitect te poate ajuta cu idei ingenioase în acest sens. 

Intră în contact cu experții Euroluc Trans și află mai multe despre containerele de 45 ft HC, despre serviciile de transport pe care ți le pune la dispoziție pentru fiecare comandă de containere, dar și alte detalii de interes. Îi găsești pe EurolucTrans.ro sau la numărul de telefon 0786.244.551, dar îi poți urmări și pe rețelele de socializare (vezi conturi pe site-ul lor).

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.