Condiție Fizică

sportMereu am considerat că am câteva kilograme în plus, în ultimii ani am reușit să slăbesc mult, dacă până la 12-13 ani nu îmi păsa de cum arăt, în ultimii ani am început să am grijă mai multă de corpul meu. Am reușit să slăbesc mult, m-am mai și înălțat și pot spune că acum arăt bine, mie îmi place cum arăt.

Pentru că nu vreau să mă opresc aici și pentru că-mi place continuitatea, am hotărât ca de astăzi să încep un program de exerciții fizice, exerciții ce le voi face în fiecare seară și dimineață. La aceste exerciții se adună câteva ore bune de fotbal în fiecare weekend, dar și câteva zeci de minute jucate în pauzele de la școală + orele de sport. Nu m-am cântărit, nu știu exact câte kilograme am, dar nu prea mă interesează asta, vreau să am un abdomen plat în primul rând, iar în al doilea rând vreau să îmi recapăt condiția fizică de dinainte de iarnă.

Încă mă bate gândul să mă apuc de sală, cred că o să încerc și acest lucru. Pentru că în viață e bine să le faci pe toate, o să încerc și sala, deși la fotbal mă simt cel mai bine și cu ajutorul acestui sport am reușit să dau foarte multe kilograme jos.

Ne citim peste câteva luni cu vești bune sau nu despre cum evoluează această inițiativă. Pe lângă toate aceste exerciții, o să am grijă să mă hidratez foarte-foarte bine, cel puțin 2L de apă pe zi.

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.