Concordia Chiajna – FC Vaslui 1-1

wesley_lopes_1FC Vaslui este echipa mea de suflet. Chiar dacă echipa nu merge tocmai bine şi nu mai avem fotbalişti, iar dacă îi avem, nu vor să joace, eu încă mai urmăresc meciurile lor şi încă mai frecventez stadionul când echipa joacă acasă.

Meciul din această seara a fost o glumă, un eşec, ca toate meciurile jucate de această echipa în ultimul timp. Dacă schimbarea antrenorului s-a vrut să fie un şoc la echipă, ei bine, nu a schimbat nimic. Echipa continuă să joace prost, pasele în spate sunt extrem de dese, greşelile de copii sunt şi ele des întâlnite, iar problemele la finalizare par că nu au rezolvare. Ce e drept, FC Vaslui nu mai are valoarea care a făcut din această echipă una cunoscută şi cu pretenţii, de la plecarea lui Wesley, iar apoi a lui Marius Niculae, Vaslui traversează o pasa proastă.

Gabi Balint nu cred că este omul care să schimbe atmosfera la club, nu cred că poate readuce această echipă sus pentru că nu are destulă experienţă, nu cunoaşte îndeajuns echipa şi este extrem de greu să mobilizezi o echipa dărâmată. Mă bucur că nu foloseşte atât de des ca Viorel Hizo acel clişeu „Echipa adversă şi-a dorit mai mult victoria”. Eram sătul să aud aceeaşi declaraţie după fiecare meci slab.

Acum să mă iau puţin de jucători: Sânmărtean nu mai are chef de joc, este figurant şi asta se poate observă lejer şi în joc, tratează unele faze cu lejeritate, în mod negativ. Buhăescu nu este un fotbalist care poate juca la un asemenea nivel, nu ştiu de ce mai este ţinut la echipă, probabil are vreo legătură cu Porumboiu, altfel nu-mi pot închipui de ce un asemenea exemplar poate fi plătit la o echipă care emite pretenţii la titlu sau la cupele europene. Stanciu este un băiat talentat, probabil singurul care mai joacă ceva. Antal este praf, nu a realizat absolut nimic de la venirea la Vaslui. Caue şi Mike se afla în aceeaşi situaţie ca Buhăescu.

Vreau să văd echipa din anii trecuţi, când jocul evolua frumos şi echipa prindea contur, nu vreau să mai văd cum echipa dă înapoi.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.