Conceptul Ziferblat în România

large58Citeam un articol de pe niște site-uri românești care fac spam. Din sursă în sursă am ajuns la articolul de la care a plecat totul. Imediat după ce am citit articolul de aici, m-am gândit cum ar fi să se deschidă și la noi o astfel de cafenea.

Pentru că românul nu este educat sau, mai bine spus, este educat să profite cât mai mult și să facă pe flămândul chiar și atunci când este sătul, o astfel de cafenea ar da faliment încă din prima zi. Să vă spun cum îmi imaginez eu o astfel de cafenea într-un oraș din România: ar fi plină mereu, oamenii vor avea zeci de căni de cafea, zeci de farfurii cu gustări și vor sta conectați la wi-fi de pe toate gadgeturile.

Mergând pe sistemul „dacă tot e aproape moca, măcar să profităm din plin”, românul ar consuma de zece ori mai mult decât ar plăti.

Și sunt foarte multe idei faine care nu pot fi implementate la noi în țară din motivul explicat mai sus. Dacă românului îi dai ceva mâncare gratis va proceda ca în vorba „cu o bucată în gură, cu una în mâna dreaptă, cu una în mână stângă și cu ochii după alta”.

Așadar, conceptul Ziferblat nu va fi implementat niciodată în România, iar dacă va avea cineva curajul să investească într-un astfel de concept, va regreta nespus de mult. Sunteți de acord?

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.