Conceptul casei mult visate, mai aproape cu smarthomeconcept.ro

Construcția unei case pe pământ reprezintă visul oricui. Mai ales în ziua de astăzi, când poluarea orașului devine insuportabilă, din ce în ce mai mulți români aleg să se stabilească în cartiere rezidențiale de la marginea marilor aglomerări sau chiar la țară.

De la vis la realitate mai este însă cale lungă, iar acest lucru nu ține întotdeauna de bani. Se știe că ridicarea unei case este un efort de durată, care se poate întinde uneori și pe parcursul mai multor ani. Chiar și așa, mulți se înhamă la o astfel de misiune, chiar dacă nu întotdeauna știu ce-i așteaptă sau nu sunt suficient pregătiți pentru asta. În sprijinul lor,  smarthomeconcept.ro vine cu idei și soluții menite să facă din construirea unei case un vis perfect realizabil.

Avantajele apelării la smarthomeconcept.ro

După cum spuneam, construirea unei case presupune un efort de durată, cu obstacole pe care puțini dintre noi le anticipează. Multe dintre acestea pot fi depășite însă dacă alegi sistemul de proiectare case cu Smart Home Concept. Acesta îți oferă o serie întreagă de avantaje, care te vor ajuta să îți realizezi visul. Unul dintre primii pași pe care îi vei avea de trecut este cel legat de formalitățile de tip birocratic. Astfel, după finalizarea formalităților privind achiziția și intabularea terenului, urmează goana după avize și autorizații de construire, consumatoare de timp și de bani.

Smarthomeconcept.ro ia această corvoadă de pe capul tău, ocupându-se de obținerea avizelor de la Inspectoratul de Stat în Construcții, fără de care orice demers este sortit eșecului. De asemenea, un proiectant de încredere va avea în vedere efectuarea studiilor geotehnice, precum și obținerea planurilor urbanistice zonale și a certificatelor de urbanism. Toate acestea se obțin de la autoritățile locale, unde, dacă nu știi ce uși să deschizi, demersurile pot fi întârziate cu lunile.

Toate aceste etape se petrec, de obicei, înainte de a săpa prima lopată de pământ la temelia noii case. Să nu crezi însă că problemele se termină aici. Smarthomeconcept.ro va avea însă grijă să asigure managementul întregului proiect, bineînțeles, în funcție de contractul pe care îl vei încheia la momentul în care vei alege proiectul. Astfel, din portofoliul companiei nu lipsesc monitorizarea lucrărilor de construcție, întocmirea devizelor de lucrări și expertizele tehnice.

Unul dintre aspectele deloc de neglijat este reprezentat de optimizarea costurilor construcției. Astfel, în lipsa unui proiectant de încredere, s-ar putea ca prețul final al casei tale să fie mai mare decât cel estimat la momentul începerii lucrărilor. Aceasta din cauza lipsei unei optimizări a cheltuielilor de la momentul turnării temeliei și până la finisare.

Și, fiindcă am vorbit de finisare, smarthomeconcept.ro vine în sprijinul tău cu soluții complete de amenajări interioare. Mulți dintre proprietari renunță la proiectanți și arhitecți în momentul în care se văd cu casa „la roșu”. Este cunoscut însă că această etapă este una la fel de consumatoare de resurse, dacă nu mai costisitoare chiar decât ridicarea casei. Iar planificarea riguroasă a etapelor de finisare, proiectarea instalațiilor, alegerea materialelor și chiar a obiectelor de mobilier îți pot aduce nu doar economii importante, ci și un interior finisat în cele mai mici detalii.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.