Concedii: In țară sau afară?

Când vine vorba de concedii, românii se împart în două tabere: cei care aleg să rămână în țara noastră și să viziteze frumusețile României și cei care au ceva mai mulți bănuți și aleg un sejur Dubai, Grecia sau alte locuri mai mult sau mai puțin exotice.

Deocamdată, eu fac parte din prima categorie. Nu am părăsit niciodată țara, chiar dacă îmi doresc asta foarte mult. am avut mai mult ocazii, dar pur și simplu nu a fost să fie. Chiar dacă vizitez de foarte mulți ani România, nu pot spune că m-am plictisit de această țară minunată. Avem frumuseți, avem ce vizita, numai că lipsa de interes și lipsa de promovare face ca locurile frumoase din țara noastră să nu fie destul de cunoscute, nici pentru români, dar nici pentru străini.

Micile defecte scrise mai sus fac ca cea de-a doua tabără să spună nu tocmai niște cuvinte frumoase despre România. Cu toții știm că avem locuri frumoase, că avem unde să facem turism, dar mai știm și că nu suntem destul de simțiți să păstrăm curățenia și nu suntem destul de educați. Așadar, aceste gânduri îi fac pe românii dornici de odihnă să-și caute destinația pentru concedii la o agenție turism București.

Nu spun, sunt și locuri frumoase în România care sunt curate și îngrijite, dar asta se întâmplă mai rar. Nu sunt mulți cei conștienți că un loc frumos poate face bani, poate aduce turiști mulți.

Tu unde îți petreci concediile?

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.