Comentator Care Vinde Droguri Pe Sport.ro

Încă o chestie penibilă la sport.ro este că nu au pe cineva care să modereze comentariile, toți idioții pot comenta pe acel site, pot înjura, pot face spam la maxim și mai mult de atât, pot vinde unele lucru, precum droguri. Da mă, droguri, ai citit bine, nu mai repeta fraza. Nici nu știu cum să reacționez când citesc asemenea comentarii, totuși, o să public acest articol în categoria Divertisment. Deși este un site infect din cauza reclamelor, sunt unele titluri care mă atrag, chiar dacă sunt din alea cu CLICK AICI, INCREDIBIL, SĂ MORI TU, EȘTI PROST DACĂ NU DAI CLICK etc.

Comentariul de mai jos l-am găsit la un articol atât de penibil precum comentariul. Știți că acum sunt din ce în ce mai mulți de-al de Hagi, Messi și Ronaldo. În acel articol se făcea că un puști de 4 ani o să fie noul Leo Messi, ironia face ca puștiul să fie îmbrăcat într-un compleu cu insigna Real Madrid.

Totuși, comentariul nu este cam de natură penală? Tipul se expune la maxim, deci nu ar fi chiar foarte greu să fie prins de „oamenii legii”. 🙂

sport.ro
Click pe imagine pentru a mări!

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.