Comentariul Săptămânii: Ediția 9

multumesc-pentru-comentariiNu am mai scris de mult în această rubrică, în tot acest timp s-au adunat câteva comentarii foarte frumoase, comentarii care-mi plac foarte mult, drept dovadă o să dedic acest articol mai multor comentatori, nu doar unuia singur, aşa cum eraţi obişnuiţi.

Primul comentariu îi aparţine Tinei, nimic ieşit din comun. Mă bucur extrem de mult când văd cum vin comentariile de la ea, fiecare comentariu îmi place în mod deosebit, mă gândesc tot mai serios la ideea cu „Comentariul Tinei„. Aş dori să-i ofer posibilitatea de a scrie pe acest blog, nu zilnic, doar când are câte ceva de spus, Tina, ia aceste cuvinte ca o ofertă!

Comentariul ei sună cam aşa:
Fără reguli lumea ar lua-o razna. Mult mai rău decât a luat-o deja. Nu știm să ne oprim, să punem stop „relelor” și atunci, câte o regulă de asta bine pusă la punct ne face să ne gândim de două ori înainte să facem ceva. Sau cel puțin așa ar trebui, chiar dacă nu se întâmplă.
Trăim într-un haos în care legile, regulile sunt adesea încălcate, tocmai pentru că ele există.
Cât despre copii. E adevărat, mie cel puțin mi-au influențat părinții drumul făcându-mă să accept să fac ceva ce nu-mi place. Dar mă gândesc că încă nu e prea târziu să aleg altceva și să am curaj să renunț la ceea ce am acum. Momentan nu am copil dar, dacă voi avea îl voi lăsa să-și urmeze visele, indiferent care ar fi alea. Pentru că atunci când părinții te susțin să faci ceva ce-ți place în viață, ai puterea de a risca știind că cineva îți e alături.
Ce-ar fi fost dacă am fi fost lăsați liberi, fără legi, fără reguli, fără nimic? Oare am fi fost la fel de doritori de a face ceea ce nu e voie în momentul de față? Oare am fi avut mai multă bunătate în suflet și ne-am pune limite de unii singuri?
Nu cred. Pentru că tocmai această libertate ne-ar face să nu mai ținem cont de nimic.
Întotdeauna o regulă impusă ar trebui să aibă o explicație. Să știi care sunt consecințele încălcării ei. Dacă ți se spune „nu fă aia că n-ai voie”, e clar, îți dorești s-o faci pentru că „n-ai voie”. Dar, dacă ai știi de ce nu ai voie, cu siguranță dorința de încălcare s-ar diminua.
Regulile astea ne domină. Și nu pentru că ne dorim noi asta, ci pentru că nu avem o altă soluție.

Al doilea comentariu care mi-a plăcut l-am primit de la stiLizer, probabil mulţi îl cunoaşteţi, a avut un trecut frumos în blogosfera, păcat că a renunţat la blogul care l-a făcut mare.

Comentariul lui este:
Dupa mine astea nu sunt vedete. Daca eu acum ma iau de asta, sau oricare alta “vedeta” de calibrul ei, prin vreo emisiune, in maxim 2 saptamani devin si eu vedeta. Fara sa stiu sa fac ceva, fara sa cunosc ceva. Astea sun c*rve de televiziune, nu vedete. Parerea mea!

Al treilea şi ultimul comentariu din acest articol l-am primit de la Yamasha şi este format din doar 3 cuvinte, cuvinte care mi-au fost de folos, drept dovadă, imaginile de pe AlexScrie.ro se deschid mult mai frumos acum.

Comentariul lui este:
sau easy fancybox

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.