Comentariul Săptămânii: Ediția 8

multumesc-pentru-comentariiAstăzi este duminică, iar duminica avem (nu de fiecare dată, se mai întâmplă să uit) Comentariul Săptămânii. Nu vreau să devină ceva obișnuit, vreau să încurajez în fiecare săptămână cel mai bun comentariu, cel mai bine văzut de mine. În această săptămână această rubrică a fost câștigată tot de TinaC, nu cred că mai este vreo surpriză. Aș putea denumi această serie de articole mai sugestiv, Comentariul Tinei.

Comentariul de mai jos a fost lăsat la acest articol (link):
Mă bucură ce citesc! Ți-aș recomanda să mănânci o linguriță de miere înainte de a face efort. Poți încerca să mănânci și dimineața câte o linguriță de miere. Are efecte benefice.
Adio Pepsi? Wow. Asta e chiar un wow!
Eu am redus în spre 0 consumul de sucuri cu acid. Nu-mi fac bine. Începe și capul să mi-o ia razna după ce beau și jumătate de pahar de suc cu acid (indiferent de care e). Așa că, mă abțin. Și reușesc! Sper să citesc cât de curând un articol în care să spui „adio Pepsi pentru totdeauna”. Acum câțiva ani buni (minim 5-6)mâncam semințe zilnic (dependentă, ce mai). Într-o zi, am decis să nu mai mănânc. Și n-am mai mâncat (nu că nu ar fi bune, ci pentru că așa mi-am propus). Asta înseamnă voință! Sunt sigură că o ai și tu!
Multă baftă pe mâine! Și să continui tot așa!

M-am interesat imediat ce am primit acest comentariu, am vrut să văd dacă mierea are efecte benefice dacă este consumată înaintea unui antrenament și am aflat mai multe. Am aflat că este super bună înainte de a face efort, este super bună înainte de culcare, bună pentru răceală, bună chiar și pentru creier.

Explicația este relativ simplă, mierea consumată înaintea unui antrenament dă mai multă energie, iar rezerverele de glicogen sunt categoric mai mari, acest lucru se datorează glucozei și fructozei din miere.

Mulțumesc TinaC!

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.