Comentariul Săptămânii: Ediția 6

multumesc-pentru-comentariiComentariul Săptămânii pare că și-a găsit ziua în care să vină cu o nouă ediție, duminica am timp pentru aceste ediții, dar și ceva în plus. În această săptămână avem un câștigător învățat deja să primească acest titlu de Comentator Al Săptămânii pe AlexScrie.ro, vorbim acum despre TinaC. De când și-a făcut apariția pe blogul meu, a lăsat foarte multe comentarii care m-au pus pe gând, sfaturi bune, impresii, păreri, dar și critici, îmi place că nu ezită să-și spună părerea. Îmi mai plac cuvintele alese de ea când scrie părerea ei negru pe alb.

În această săptămână, comentariul ales drept câștigător este cel lăsat de ea la articolul „Hai Soare, Hai!” și sună cam așa:
„Soare, unde ai dispărut?”
La mine plouă. De ieri tot plouă. Nu se mai oprește, nu vrea! E o atmosferă răcoroasă cu miros de timp trecut.
E bine că-ți dorești atâtea, dar cel mai bine ar fi să-ți dorești să vină toate de la sine, în timp. Iar pentru ca să ai comentarii trebuie să atragi lumea să o facă, prin ceea ce scrii. Nu trebuie să devină un scop, trebuie să fie un fapt.

Cum poți contribui tu ca să faci o vreme frumoasă afară? Practic nu poți. Dar o poți face să pară frumoasă așa „urâtă” cum e.

Felicitări Tina nu doar pentru aceste comentarii, ci pentru modul tău de a spune ceva, lași mereu ceva în urma acestor comentarii, îmi place și te voi alege câștigatoare de fiecare dată când lași un astfel de comentariu, nu țin cont de faptul că ai câștigat de prea multe ori aceste ediții.

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.