Comentariul Săptămânii: Ediția 5

multumesc-pentru-comentariiDacă nu aș fi făcut din comentariul postat de TinaC un articol, sigur acela era Comentariul Săptămânii din ediția aceasta, dar pentru că am ales să fac asta (pentru că era prea bun pentru a fi lăsat doar sub forma unui comentariu), este „descalificat” din această ediție, dar țin să precizez că este, probabil, cel mai bun comentariu primit pe acest blog. Mi-a plăcut că a știut să-i răspundă și comentatorului care a vrut să-i dea puțin peste nas.

Printre zecile de comentarii de tip spam, am primit și foarte multe comentarii care mi-au plăcut, dar pentru această ediție, declar câștigător comentariul lăsat de Alex Stan, care a fost scris chiar astăzi, mai de dimineață.

Comentariul este:
Depinde si de continutul articolelor. Daca o sa fie scurte si cu un mesaj relativ scurt, normal ca nu o sa pot insiruii mai mult de un rand sau doua, pentru ca nu o sa am despre ce scrie mai mult. Dar cand articolul este “consistent” voi putea avea despre ce comenta (fie in 2-3 randuri, fie in 10-20). Dar dupa mine, nu conteaza ca te scurt sau lung este un comentariu, atata timp cat transmite mesajul corect si se face inteles de catre autor.
*nu-i pun diacritice pentru că autorul acestui comentariu a ales să nu le folosească, nu intervin.

Mulțumesc tuturor pentru comentariile lăsate și în această săptămână, dar și celor de pe FaceBook care mai vorbesc cu mine și nu mă lasă singur acolo. Apropo de FaceBook, încet-încet formăm o gașcă frumoasă pe pagina blogului de acolo.

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.