Comentariul Săptămânii: Ediția 1

multumesc-pentru-comentariiAm așteptat puțin mai mult de o săptămână pentru a scrie prima ediție pentru că nu aveam un comentariu favorit cu excepția celui de mai jos, mai așteptam astfel de comentarii, dar nu am mai primit. De acum, edițiile următoare se vor desfășura în zilele de weekend, atunci am și eu mai mult timp și nu sunt stresat de școală, pot scrie cât și cum vreau.

Nu au fost foarte multe comentarii în această săptămână, deci nu mi-a fost greu să caut unul pentru această ediție. Știu că nu este interesant pentru unii această serie de articole pentru că nu se câștigă nimic, doar vă vedeți numele scris într-un articol de pe acest blog, un fleac (ar spune unii). Pentru mine lucrurile nu stau tocmai așa, mă gândesc că astfel încurajez cititorii să lase comentarii mai bine gândite, nu doar câteva cuvinte aruncate pentru link.

Așadar, prima ediție a fost câștigată de Lucian, a scris un comentariu scurt, dar care-mi place, nu am ezitat să-i spun lucrul acesta. Se cunoaște că a citit tot articolul la care a comentat și a urmărit și video din articol, cu Lucian mă comentez destul de des, avem blogurile lansate în aceeași perioadă și-mi place să cred că îmi este un prieten din online.

Comentariul de la Lucian este (trebuie să citiți articolul să înțelegeți comment-ul):
comment

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.