AlexScrie.Ro

Comentariile Lungi Sunt Citite Sau Nu?

lolfaceNu știu dacă tipul era arogant, dar comentariul lui mi se pare de o idioțenie ieșită din comun. Nu vreau să mă laud, dar afirmația lui este total opusă față de gândurile mele. Mie îmi plac comentariile lungi, este un semn că munca ta este apreciată, te citește cineva și încearcă să-ți schimbe opinia sau să o întărească pe a ta, este ceva frumos în blogging, comentariile în general.

Cele lungi nu sunt mereu și folositoare, dar de cele mai multe ori poți citi lucruri interesante dintr-un astfel de comentariu, totuși, ce a scris tipul în comentariul din imaginea de mai jos mi se pare penibil, arată adevărata față a unor oameni. Nu înțeleg de ce nu ai citi un comentariul lung, îți este lene să citești sau doar gândul că trebuie să urmărești niște litere și să le înțelegi este prea dureros? (imagine mai jos)

comentarii-lungi

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • depinde de comentarii. daca vine rudolf sa-ti lase comentariu, faci un post nou. e foarte bine la seo. si chiar zice bine ce zice omul.

    • eu am o comentatoare de nota 20, ma bucur ca ma citeste si ca-mi lasa niste comentarii de o asemenea calitate, ma refer la TinaC

  • Depinde si de continutul articolelor. Daca o sa fie scurte si cu un mesaj relativ scurt, normal ca nu o sa pot insiruii mai mult de un rand sau doua, pentru ca nu o sa am despre ce scrie mai mult. Dar cand articolul este „consistent” voi putea avea despre ce comenta (fie in 2-3 randuri, fie in 10-20). Dar dupa mine, nu conteaza ca te scurt sau lung este un comentariu, atata timp cat transmite mesajul corect si se face inteles de catre autor.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.