Colecție de tricouri

Mi-a venit o idee interesantă astăzi, în timp ce scriam un alt articol pentru blog. Vreau ca în această vară să fac ceva interesant, de care să-mi amintesc și care o să-mi prindă bine cel puțin 2-3 ani de acum înainte. Vreau să-mi fac o mini-colecție de tricouri, adică un număr de minim 30 de tricouri interesante, amuzante, toate comandate de pe internet. Asta cu internetul nu este un moft, ci știu doar că aici găsesc mai multe modele ca în magazinele fizice.

Mă gândesc că această colecție îmi va prinde bine și pentru următoarele veri, deja am crescut și mi-am format oarecum corpul, chiar dacă vreau să mai trec pe la sală și să mă definesc puțin, mărimea rămâne cam aceeași, deci sunt foarte mici șansele că aceste tricouri pe care vreau să le cumpăr în vară acestui an să nu-mi mai folosească și peste un an sau doi; iar dacă se va ajunge în punctul ăsta, le pot vinde sau dona unui alt băiat (pentru ca nu o să cumpăr pentru mine tricouri damă), deci nu-mi va părea rău de investiție.

Nu am avut niciodată atât de multe haine încât să-mi ajungă, mereu mi s-a părut să repet prea des aceleași vestimentații și de cele mai multe ori mă simțeam aiurea din acest motiv, îmi place să mă îmbrac diferit și să port mai mereu ceva nou, iar acest moft este unul costisitor. Cu tricourile mă gândesc că nu voi cheltui foarte mulți bani deodată pentru că vreau să le cumpăr în timp. Dacă îmi cumpăr câte un tricou săptămânal, începând de astăzi, până în prima săptămână din vara acestui an o să am 16 tricouri. Cheltuiala va fi în timp, deci nu va fi foarte usturătoare, ba chiar nu se va simți.

30 de tricouri îmi vor asigura clar următoarele 2-3 veri, poate chiar și mai bine. Dacă voi face asta anual cu câte o piesă vestimentară, voi avea în câțiva ani o garderobă impresionantă. Poate nu va fi la modă, dar va fi pe placul meu, iar asta este cel mai important aspect.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.