Cod Portocaliu De Ninsoare La Vaslui

urme-in-zapadaAseară ningea puțin, dar mi-am zis că nu o să fie nimic astăzi. M-am trezit de dimineață și nu-mi venea să cred ce este afară, zăpada de jumătate de metru și nu exagerez nici un pic. Frig nu este, doar ninsoare. Ca în fiecare dimineață, m-am informat de pe FaceBook cu știrile zilei și am văzut ceva cu Becali, îmi place și circul pe care îl face, e de prost gust dar este amuzant. În acel video am văzut că este cod portocaliu de ninsori în Vaslui, se pare că ține până pe la 18:00.

M-am plictisit de dat zăpada, dar trebuie dată pentru ca să nu devin sinistrat, glumesc.

În alte știri, elevii din Vaslui sunt scutiți de școală astăzi din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cum spun prompteristele, sau cel puțin cei care sunt nevoiți să facă naveta pentru a ajunge la școală. Deci, pentru că stau acasă, astăzi o să apară pe acest blog mai multe articole ca de obicei. Apropo de articole, nu-mi place să am postări care nu au nici măcar un articol, e ca și cum aș scrie în gol sau ca și cum mesajul meu nu a ajuns la nimeni.

Pe lângă articolele de pe acest blog, voi încerca să postez pe toate blogurile, să le aduc la zi, deci nu am timp să mă plictisesc astăzi.

Acestea fiind spuse, ne citim în articolele următoare.

vremea

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.