Clinica stomatologica Dr. Eidelman te ajuta sa ai zambetul stralucitor si sanatos!

Pe langa ingrijirea zilnica a dintilor care face parte din rutina noastra zilnica de ingrijire, uneori trebuie sa apelam si la servicii stomatologice de specialitate. O dantura ingrijita este o dantura sanatoasa, iar fiecare din noi trebuie sa ne facem din acest aspect un adevarat obiectiv pe termen lung. Sfaturile medicilor dintr-o clinica stomatologica Dorobanti sunt de mare ajutor nu doar in momentele in care intalnim o afectiune dentara, ci si pentru a preveni aceste complicatii.

Produsele cu care tu iti ingrijesti dantura si intreaga cavitate bucala sunt extrem de importante. Unele se potrivesc mai bine persoanelor care intalnesc o anumita sensibilitate dentara, iar altele te pot ajuta sa redai stralucirea zambetului tau. Cum facem alegerea corecta? Nu o facem noi, ci mergem intr-o clinica stomatologica pentru a verifica starea danturii noastre. Tot medicii din aceasta clinica iti pot recomanda anumite produse in functie de nevoile pe care le intalnesti.

Pastele de dinti din comert promit rezultate incredibile, dar aceste rezultate nu sunt general valabile pentru toate categoriile de persoane. Fiecare persoana este diferita, deci avem nevoi diferite. In timp ce unele produse functioneaza de minune in cazul nostru, aceleasi produse pot avea rezultate mai putin incantatoare pentru un apropiat. Medicul este cel care analizeaza dantura si-ti poate recomanda un anumit tip de tratament de ingrijire.

Clinica stomatologica: Spalatul pe dinti este suficient pentru o igiena orala completa?

Este foarte important sa nu uitam sa ne spalam pe dinti in fiecare dimineata si seara, dar si dupa mese. Cu toate acestea, nu este singurul tratament la care trebuie sa apelam pentru un zambet stralucitor. Clinica stomatologica Victoriei trebuie vizitata de cel putin doua ori pe an, in cazul in care dantura noastra se afla intr-o stare buna. Mai mult decat atat, trebuie sa apelam la specialisti de fiecare data cand simtim o durere sau un disconfort la nivelul danturii.

Dr. Itzhak Eidelman are o experienta de peste 30 de ani in Implantologie si Reabilitare Orala. Medicul este si fondatorul clinicilor Dr. Eidelman, clinici in care clientii se pot bucura de servicii stomatologice diverse si specializate. Incepand de la implantologie si pana la tratamente pentru copii sau digital smile design, puteti gasi orice tip de tratament in aceste clinici cu renume fondate de Dr. Eidelman.

Grija pe care o acordati danturii poate fi considerata o investitie in viitor. De ce? Bolile care pot aparea la nivelul cavitatii bucale sunt intr-o stransa legatura cu alte afectiuni medicale. Cu cat ne protejam mai bine dantura, cu atat evitam complicatii medicale greu de tratat din mai multe puncte de vedere.

Este important sa apelam la serviciile unei clinici stomatologice pentru indepartarea placii bacteriene, dar si pentru tratarea inflamatiilor de la nivelul gingiilor sau cariilor. Sanatatea danturii trebuie sa fie analizata de un medic specialist, iar in cazul complicatiilor, acesta poate interveni pentru a rezolva problema dintr-un stadiu incipient.

Clinica Dr. Eidelman este usor de gasit in sectorul 1, pe strada Argentina nr.34, langa Piata Victoriei, in zona Dorobanti. Dr. Eidelman este o clinica stomatologica in care clientii se pot bucura de tratamente precum: implantologie, chirurgie, estetica dentara, ortodontie, protetica dentara, anestezie, reabilitare orala complexa, parontodologie, terapia dentara si endodontie microscop.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.