Cititorii, Cei Mai Importanți!

cititoriA doua dimineață-epic fail, again. Nu am reușit nici în această dimineață să mă trezesc la ora la care mi-am propus, cred că sunt blestemat să mă trezesc la ora 9:15 (glumesc), este deja a doua zi, să ne luăm după superstiții și să cred că toată săptămâna o să mă trezesc numai la această oră pentru că așa am început de luni? Neah, nu-mi plac astea, nu cred în ele.

Din nou dau vina pe faptul că m-am culcat cu jumătate de oră mai târziu decât îmi este programul. Deci așa se explică și de ce nu sunt două articole până în acest moment pe blog, așa cum mi-am propus. Sper să îl postez mai în seară pe cel de-al doilea, după ce revin de la școală.

Îmi place cum este astăzi afară, pare cald, este genul de iarnă care-mi place mie, mă refer doar la temperatură, numai că nu-mi place cum este pe jos, zăpadă topită, noroi, urât. Sper să am o zi frumoasă la școală, asta vă doresc și vouă.

Nu că am rămas în pană de idei, dar ar fi frumos să scriu și ce vreți voi să citiți așa că vă rog să-mi scrieți ce subiecte vă interesează să fie dezbătute pe acest blog. Aștept mesajele voastre pe FaceBook, aici în secțiunea de comentarii sau pe mail.

Pentru mine cititorii sunt cei mai importanți pentru un blog ca acesta, fără voi ceea ce scriu eu nu ar mai avea rost, ar fi doar vorbe în vânt. Am plecat la școală, pa! O zi frumoasă tuturor!

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.