AlexScrie.Ro

Cine mai joacă Fifa2007?

Sunt sigur că foarte puțini dintre voi. Chiar dacă au apărut versiuni mai noi și mai complexe, eu am rămas la 2007 pentru că mi se pare cea mai reușită Fifa de până acum. Nu spun asta doar pentru că am un PC mai vechi care nu-mi permite versiuni mai noi, am jucat fiecare fifa, inclusiv 2014, tot cu impresia că 2007 este cel mai reușit am rămas.

fifa07

O să-mi spuneți că sunt ciudat sau de modă veche, dar tot nu o să-mi schimbați impresia. Joc acest joc de 7 ani. L-am descărcat cu câteva luni după ce a fost lansat și joc măcar 5-6 meciuri pe săptămână. Am terminat jocul cu mai multe echipe, dar mereu o iau de la capăt.

Voi aveți jocuri vechi pe care nu încetați să le jucați?

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Jocul meu preferat: Unreal Tournament (joc cu împușcături). Versiunea din 1999. Am încercat și alte versiuni ale jocului dar, tot nu sunt la fel de faine ca versiunea aia.
  Așa că, nu ești de modă veche. Din 2007 până azi sunt 7 ani. Din ’99 sunt chiar vreo 15 ani. Ce e fain, rămâne fain.
  Problema e că, am jucat jocul pe un PC vechi acum mai mulți ani. Ajunsesem la ultimul meci necesar pentru a câștiga „campionatul” sau ce era. Un ultim trofeu. Nu l-am câștigat. Acum, cu un alt calculator. Mi-am propus să fac tot posibilul să câștig meciul ăla. 🙂 Plus de asta, e fain și multiplayerul. Mi-am convins la un moment dat niște amici să joace cu mine pe niște servere. :))

 • În iarnă l-am instalat și eu, la insistențele unui prieten, și din câte-mi aduc aminte, am jucat și cu tine un meci.

  Nu am fost fan FIFA (atunci când jucam), însă cel mai mult mi-a plăcut FIFA 98 și pe urmă apăruse FIFA 2002, care iar mi-a plăcut.

  Și să-ți răspund și la întrebare, mai intru din când în când să joc o tură de Counter-Strike 1.6 🙂

  Ironia sorții face că, în urmă cu câteva zile, la discuții cu prietenu ăsta al meu, ne-am amintit că noi nu mai jucăm nimic și ziceam să instalăm iar FIFA07 să mai jucăm din când în când…

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.