Cine iubește somnul mai mult ca mine?

O să scriu astăzi câte ceva despre ce îmi place mie, probabil, cel mai mult. Somnul. Dacă atunci când eram mic nu numai că nu suportam să dorm dupăamiaza, dar nici seara nu prea mă încânta ideea, acum aș dormi nonstop. Simt că nu-mi mai ajuns orele de somn. Am încercat să mă culc mai devreme, să adun minim 10 ore de somn, dar tot nu mă trezesc odihnit. Știu că o să sune ciudat, dar la mine nu contează când mă culc, ci când mă trezesc.

Deși credeam că o să fie mai bine, clasa a 11-a nu prea îmi place. Nu îmi place pentru că sunt nevoit să mă trezesc mult prea dimineață. Vara și primăvara mai este cum este, dar iarna, când e întuneric afară, nu mă pot trezi fără puțin scandal.

Am ajuns să suport și alarma telefonului, nu mai reacționez deloc. Parcă nici nu ar fi. Câteodată nici nu îmi dau seama când mă ridic din pat, iau telefonul de pe birou, opresc alarma, pun telefonul înapoi pe birou și mă arunc din nou în pat.

Și așa am ajuns ca în fiecare dimineață, la prima oră (aproape în fiecare zi am matematică), să visez numai lenjerii pat, perne, cearceaf, etc.

Acum tânjesc după o vacanță lungă în care să dorm câte 10-12 ore, în care să nu mai adun stres, stres pe care acum îl adun din cauza școlii. Apropo de școală, probabil că știți, acum și clasele de a 11-a dau simulare de bac pe 1 și 3 martie. Am făcut pregătiri pentru acest simulări de mi-au ieșit ochii. Am ajuns să cred că am bacul anul acesta, în vară. Nu știu cum e pentru alții, dar eu nu aș vrea să mă fac de râs, bacul este ceva important pentru mine, este un hop ce vreau să-l sar din prima, deci trebuie să-mi pregătesc un elan cât mai mare.

Cine iubește somnul mai mult ca mine?

sleep

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.