AlexScrie.Ro
blog

Cine mai citește bloguri?

Doar cei pasionați de bloguri și cei pe care i-ai convins că pararea ta este cel puțin interesantă, dacă nu de luat în calcul – cum ar trebui să fie dacă ești un influencer adevărat. Se observă o scădere drastică, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne găsim fiecare alte lucruri de făcut, ci să producem mai mult conținut ca niciodată. Sau cel puțin așa voi încerca eu să fac. Piața s-a mai rarefiat, iar blogurile bune sunt tot mai greu de găsit, deci îmi pot face loc printre cei mai buni bloggeri din țară dacă dau din coate și îmi creez o obișnuință din a posta zilnic.

În 2012, când m-am apucat de scris pe acest blog, comentariile veneau de la sine (ceea ce era un factor motivant), iar recomandările din partea altor bloggeri la fel. Acum, dacă nu-ți împingi tu articolele în față, nu o să facă nimeni asta pentru tine.

Urmează un alt fel de blogging, la care trebuie să mă adaptez și să ajung în punctul în care să fiu mulțumit de mine în acest domeniu.

2018 va fi cel puțin interesant pentru acest blog.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Total de acord!
    Partea buna e ca, vorba ta, s-a mai schimbat treaba si nu mai e ca in 2012-2014 cand bloggeri erau „pe toate drumurile”, dar usor usor, prin munca, e mai accesibil acum un loc in topul bloggerilor din tara.

    Interesant articol si punct de vedere. Mi-am luat motivatia pe ziua de azi din astea cateva cuvinte citite la tine!
    Multumesc!

    • Mulțumesc și eu că ai revenit pe blogul meu cu comentarii! Mă bucur că am reușit să te motivez!

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.