Chiuveta antiacidă, parte din oferta de la Precisa

Dotarea unui laborator cu toate cele necesare implică respectarea diverselor standarde de profil. Sunt proceduri stricte de urmat și este de la sine înțeles de ce. Laboratoarele ar trebui să fie bine dotate, pentru ca rezultatele să fie precise. Ei bine, Precisa știe mai bine despre acest domeniu.

Acest furnizor de produse – echipamente și accesorii, consumabile de asemenea – pentru laboratoare pune la dispoziție o varietate de opțiuni. Printre altele poate fi comandată de aici și chiuveta antiacida. Ca în mai toate cazurile când comandați de la Precisa, în pagina oficială sunt înregistrate toate produsele. Acestea pot fi vizualizate în mod detaliat, cu detalii tehnice notate. Cei interesați pot solicita o ofertă de preț. Ulterior sunt contactați de un agent din echipă și pot fi stabilite toate detaliile de achiziție.

Chiuveta antiacidă, un produs de calitate

Astfel de chiuvete sunt special concepute pentru a fi folosite în medii precum laboratoarele de analiză. Vezi mai multe aici. Printre caracteristicile importante ale acestei chiuvete se numără:

  • Rezistența sa la abraziune și la acizi. Chiar dacă este curățată cu agenți chimici agresivi, pentru a fi înlăturate toate bacteriile, solvenții nu atacă suprafața sa.
  • Rezistența la temperaturi extreme. Soluțiile utilizate, acizii, agenții chimici pot avea temperaturi extreme, de la cele foarte mari la cele foarte mici. Indiferent de situație, o astfel de chiuvetă trebuie să reziste.
  • Rezistență mecanică și la apă. Are o absorbție de lichid minimă, iar la acțiuni mecanice rezistă foarte bine.
  • Întreținere ușoară. Având în vedere mediul de desfășurare a activității, curățarea agresivă, profundă este necesară. Dacă este nevoie de igienizare cu dezinfectanți și raze UV, calitatea chiuvetei nu va avea de suferit.

În funcție de mărimea sa, aceasta va fi montată în diverse moduri. Chiuvetele antiacide, de regulă, sunt realizate în condiții speciale, pentru a deservi condițiilor speciale. Așadar, realizate din polipropilenă, acestea au un grad mare de rezistență la diverși factori.

Precisa are oferte extinse

Pe lângă produsele specifice pentru laboratoare, de la Precisa pot fi comandate și diverse consumabile. În plus, echipa este disponibilă să ofere consultanță. Asigură de asemenea transport special, garanții și în plus asigură pe termen lung mentenanța echipamentelor. După caz, alte servicii incluse sunt și instruirea personalului care ar urma să utilizeze echipamentul în cauză.

Despre cum pot fi comandate produsele, despre servicii și nu numai sunt detalii și în pagina oficială de la  Precisa.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.