Chelsea – Steaua

stadion national_072De ce cred eu într-o victorie a Stelei, în ciuda celor care mi-au zis astăzi de n ori că Steaua și-o ia urât. Cu toate că nu sunt stelist, cred în această victorie pentru că sunt român în primul rând, iar în al doilea rând, trebuie să recunoaștem că Steaua e pe val. Așadar, cred în calificare deoarece:
1. Steaua are avantajul meciului de pe Național Arena, acel gol al lui Rusescu din penalty înseamnă extrem de mult în meciul de la Londra.
2. Echipa este pe val, la momentul de față sunt mândria României în fotbal și a arătat că poate bate Chelsea sau oricare echipă de acest nivel.
3. Cred în antrenorul lor, Reghe știe să pregătească echipa pentru acest meci, are școală din Germania, meciul acesta este gândit foarte bine, părerea mea.
4. Jucătorii au încredere în ei și în colegii lor, se vede în teren cât de bine se înțeleg și cum se găsesc.
5. Au o capacitate de efort extrem de mare, o să alerge cu toții până în ultimul minut.
6. Torres e ratangiu, ceva gen Mike Temwanjera de la echipa mea de suflet, FC Vaslui. Spre deosebire de Mike, Torres are câteva viteze peste, dar traversează o perioadă foarte proastă a carierei lui și îmi vine greu să cred că în meciul din această seară își va reveni.
7. Fanii Stelei vor fi și acolo alături de echipă, iar acest lucru contează extrem de mult în economia jocului.

Așadar, abia aștept meciul, să văd că Steaua câștigă și să le închid gura tuturor celor care nu au crezut, în caz contrar, le dau dreptate.

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.