AlexScrie.Ro
Cele mai bune periuțe de dinți electrice

Cele mai bune periuțe de dinți electrice

Igiena personală nu este deloc de neglijat. Un zâmbet frumos și radiant îl poți obține cu ajutorul unei periuțe de dinți electrice.

Periuțele de dinți electrice sunt mai eficiente decât cele normale. Ele vor îndepărta mai multă placă bacteriană de pe dinții tăi.

Pe piață se vor găsi o multitudine de modele. Însă, în funcție de ceea ce-ți dorești să previi și modul tău de întreținere a sănătății bucale, vei putea alege cea mai bună periuță de dinți electrică.

Top 5 cele mai bune periuțe de dinți electrice

  • Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Pro, Curatare 2D, 3 programe, 1 Incarcator, 1 capat, Negru

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Pro

Cel mai bun preț!

  • Set 2 x Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 1 790 Cross Action, 40000 pulsatii/min, 8800 oscilatii/min, Curatare 3D, 1 program, 2 capate, 1 incarcator, Negru

Set 2 x Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 1 790 Cross Action

Cel mai bun preț!

  • Periuta de dinti electrica Oral-B Teen, 40000 pulsatii/min, 8800 oscilatii/min, Curatare 3D, 3 programe, 2 capete, Bluetooth, Alb

Periuta de dinti electrica Oral-B Teen

Cel mai bun preț!

  • Set 2 x Periuta de dinti electrica Oral-B Pro 3 Cross Action, Curatare 3D, 3 programe, 1 incarcator, Negru/Alb

Set 2 x Periuta de dinti electrica Oral-B Pro 3 Cross Action

Cel mai bun preț!

  • Periuta de dinti electrica POKKO DENT, incarcare wireless, adaptor inclus, 4 moduri de lucru, 37200 miscari/min, design ergonomic, 6 capete incluse

Periuta de dinti electrica POKKO DENT

Cel mai bun preț!

Tehnologia de care dispune o periuță de dinți electrică ideală

Periuțele de dinți se împart în două clase mari:

  • Cele cu vibrație;
  • Cele pe rotație.

Periuțele de dinți electrice cu vibrații sunt de două tipuri: cu vibrații sonice sau cu vibrații ultrasonice. Aceste tipuri de periuțe de dinți seamănă cu cele clasice.

Motorul electric al periuțelor de dinți cu vibrații sonice va creea o mișcare oscilantă, foarte rapidă, ce va ajuta la dislocarea plăcii bateriene. Toată mișcarea este concentrată în capul periuței. Ele pot fi utilizate exact ca și cele clasice.

Modelele cu vibrații ultrasonice folosesc tot vibrații, însă funcționează pe frecvențe mai mari. Vor genera unde sonice, având o amplitudine mică, dar o frecvență ridicată. Pe lângă că înlătură placa bacteriană, acestea și dezinfectează. Ele reușesc să anihileze anumite bacterii prin distrugerea fizică a pereților celulari.

Periuțele de dinți rotative sunt și ele de două feluri: rotative și rotativ – oscilante. Cele rotative sunt foarte ieftine. Se vor folosi de o perie circulară, ce se va învârti doar într-un singur sens. Este perfectă dacă bugetul nu îți permite să te extinzi prea mult.

Periuțele rotativ – oscilante au un design asemănător cu cel descris mai sus. În schimb, ele vor altera sensul de rotație a periei. Prin urmare, sunt cu mult mai eficiente în înlăturarea plăcii bacteriene.

Ambele modele necesită o anumită metodă de spălare. Trebuie să acorzi atenție fiecărui dinte în parte, pentru o igienizare cât mai corespunzătoare.

Periuțele de dinți electrice pe baterii vs. pe acumulatori

Alimentările sunt de două tipuri:

  • Alimentarea pe baterii;
  • Și alimentarea pe acumulatori.

Alimentarea pe baterii este cea mai simplă variantă pe care o să o găsești pe piață. Ai libertatea de a schimba sursa de alimentare. Sunt voluminoase, iar bateriile de calitate sunt destul de costisitoare.

În schimb, alimentarea pe acumulatori este cea mai adorată opțiune. Costul de achiziție este mai ridicat, însă în timp, se va atenua, datorită lipsei de schimbare constantă a bateriilor. Dimensiunile lor sunt mai reduse, oferind chiar și o autonomie mai convenabilă.

Sunt dependente de încărcare, dar perfecte pentru călătorii. Rezistența lor este mai crescută decât a celor cu baterii.

Capetele periuțelor trebuie să fie schimbate după o anumită perioadă de timp. În general, ca și la periuțele clasice, capetele se schimbă o dată la trei luni. După utilizare, capul trebuie spălat bine, lăsându-se să se usuce într-o poziție verticală.

Există modele cu dezinfectare prin UV. Îți vor oferi un plus de siguranță și control asupra sănătății tale bucale.

Fii primul care comentează!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.